» » » » До чого сверблять пальці рук?

До чого сверблять пальці рук?

До чого сверблять пальці рук?

Народні прикмети цікаві навіть в принципі незабобонних людям. Може бути, тому що занадто часто вони засновані на багатовікових спостереженнях. Однак навіть ті, що здаються вигаданими, нерідко віщують вірно - і тому люди старанно згадують, до чого свербить якась частина тіла (з цього приводу можна почитати розділ До чого свербить ...).

А з усіх поверхонь людство найбільше цікавлять голова і руки - перша є найважливішим, а другі найбільш задіяними органами.

До чого сверблять пальці рук

Що віщує чухання долонь, в першому значенні знають всі: ліва - до грошей, права - до зустрічі або знайомству. Що знаменує свербіж в кожному пальці окремо, розповідається в матеріалі До чого свербить палець. А ось до чого чешуться пальці рук все разом - для багатьох загадка. Як не дивно, народна прикмета в цьому відношенні дуже близька до медицини. Вважається, що такий свербіж говорить про розвиненому у людини недокрів`ї. Аналогічні відчуття в пальцях ніг, на думку народу, віщує швидке негода. Але! Таке пояснення, до чого чешуться пальці рук або ніг, справедливо тільки щодо осіб похилого віку. Молодь повинна розглядати «почесуху» окремо і намагатися розібратися, що саме їх чекає в майбутньому за сукупністю прийме.



А ось з точки зору психології людських відносин, потирання або почісування долонь (або пальців рук) говорить про те, що співрозмовник приховує від вас щось, на чому він спробує нажитися, розбагатіти. Або, за іншою версією, це може означати передчуття вдалої оборудки в майбутньому.

Вірити в них або висміяти прикмети - особиста справа кожного. Якщо ви переконаний матеріаліст і не готові узгоджувати своє життя з ознаками, то при відчутті свербежу в верхніх кінцівках проконсультуйтеся до статті Чому сверблять руки з приводу можливих, чисто медичних, причин.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!