» » » Як прийняти свою вагітність?

Як прийняти свою вагітність?

Як прийняти свою вагітність?

Вагітність не завжди буває бажаною, а у жінки можуть бути зовсім інші плани на найближчі місяці і роки. Однак не варто впадати в депресію і картати себе в необережності, так як стовідсотково надійних методів контрацепції не існує. Важливо усвідомити своє нове положення і постаратися прийняти прийняти його, адже при правильному ставленні до вагітності та пологах дитина в майбутньому стане вам справжньою втіхою.

Як можна прийняти свою вагітність?

Коли чоловік відвертається від вагітної жінки, кажучи, що це її проблема і її чекає самої її вирішити, стає дуже гірко. Адже дитина загальний, і не вона одна брала участь в процесі його зачаття. Від подібних слів кожна жінка відчує себе приниженою, але не варто опускати руки, так як потрібно думати про майбутнє.

Якщо з`являються думки позбутися дитини, слід постаратися відмовитися від них. Звичайно, малюк внесе величезні корективи протягом вашого життя, але ж він буде доставляти не тільки клопоти, а й величезну радість. Саме на цьому і слід концентруватися, тоді туга піде з серця і з`явиться бажання жити.



Якщо батько дитини відмовляється брати на себе відповідальність, то слід порвати з ним. Вас напевно підтримають близькі люди, які в разі чого допоможуть у вихованні дитини. Краще довірити свій секрет НЕ подругам, а матері. Вона, як ніхто інший, зможе знайти потрібні слова, і ви точно прийміть свого майбутнього малюка. Підтримка рідних в цьому питанні дуже важлива, тому не варто відмовлятися від неї і йти в себе: так можна прийняти неправильне рішення.

Забудьте про свої страхи

Деякі жінки бояться, оскільки думають, що після пологів вони стануть товстими і опухлими, а також будуть постійно хотіти спати. Крім цього, вони впевнені, що на матір-одиначку ніхто ніколи не одружиться. Однак варто відкинути подібні думки, оскільки все у ваших руках. Звичайно, є ризик, що ви наберете зайві кілограми за час вагітності, але ж за рахунок фізичних навантажень можна розлучитися з ними, більш того, тіло стане підтягнутим.



Що стосується чоловічої уваги, то багатьом чоловікам не важливо, є у коханої жінки дитина чи ні. Звичайно, малюк може тривалий час не приймати нову людину в житті коханої матусі, але якщо новоявлений батько буде добре ставитися до нього, то незабаром вдасться розтопити лід.

Думайте про майбутнє

Безсумнівно, небажану вагітність дуже важко прийняти, але слід знайти плюси цього положення. Тут важливо думати про майбутнє. Уявіть, як ви гуляєте з малюком, як він росте на ваших очах, обіймає, цілує вас. Звичайно, будуть і важкі моменти, але син або дочка стануть для вас рушійною силою, яка надихне на грандіозні звершення. Якщо ви позбудетеся від малюка, який знаходиться в утробі, то можете взагалі більше не завагітніти, оскільки аборт має і негативні наслідки.

Подумайте над тим, скільки чудових миттєвостей ви переживете, коли була вагітною на різних термінах. Адже сучасне обладнання дозволяє фотографувати ще народившегося малюка. Сходіть на УЗД, попросіть зробити фотографію ембріона. Напевно він розбудить в вас материнські почуття, які набагато сильніше егоїзму. Подумайте, що малюк, що розвивається всередині вас, незабаром почне ворушитися, ви відчуєте перші поштовхи. Це викличе просто незабутні емоції, заради яких варто жити.

Пориньте в майбутнє материнство

Щоб прийняти небажану вагітність, потрібно зануритися в майбутнє материнство. Можна посидіти на жіночих форумах, поспілкуватися з вагітними жінками, задати питання, попросити поради. Також рекомендується походити по магазинах для майбутніх мам. Там можна придбати для майбутнього малюка багато корисних дрібничок. Незабаром ви звикне до думки про свою вагітність і прийміть її. Коли малюк народиться, ви будете найщасливішою жінкою на світі, так як для вас він стане справжньою коштовністю.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!