Як стати вагітної?

Як стати вагітної?

Здорові жінки, як правило, не замислюються над тим, як стати вагітною. Для цього достатньо одного або декількох статевих актів. Іноді питання: "Що робити - я вагітна"Застає жінку зненацька. Але погана екологія, поширення венеричних захворювань привели до того, що лише 7 з 10 жінок не мають проблем із зачаттям дитини. Іншим доводиться докладати певних зусиль для досягнення заповітної мети.

Як стати вагітної в стислі терміни

Деяким парам хочеться завести дитину якомога швидше, але не завжди їм це вдається. Наступні поради допоможуть прискорити цей процес.

  1. Пройдіть обстеження у лікаря. Перевірка здоров`я майбутніх батьків повинна стати першим кроком на шляху до зачаття дитини навіть при відсутності скарг на здоров`я. Шанси завагітніти у здорової пари набагато вище, ніж у батьків, що мають будь-які відхилення. Медичне обстеження важливо не тільки для майбутньої матері, а й батька.
  2. Враховуйте менструальний цикл. Найбільш сприятливий період циклу для зачаття дитини - овуляція. При стабільній тривалості циклу овуляція настає за 14 днів до закінчення. Т. е., Якщо цикл становить 30 днів, то зачаття найімовірніше на 16-й день від початку циклу. Врахуйте, що тривалість життя сперматозоїда становить близько 5 днів. Тому спроби завагітніти потрібно робити за 5 днів до овуляції. При нерегулярному менструальному циклі період овуляції можна визначити шляхом вимірювання базальної температури або купити готовий тест в аптеці.
  3. Вибирайте «правильну» позу. Деякі сексуальні пози підвищують ймовірність вагітності. Наприклад, при місіонерській позі, коли стегна жінки підняті вгору, сперматозоїди максимально швидко досягають мети і починається вагітність. Якщо жінці поставили діагноз «загин матки», то краще вибирати пози, при яких чоловік знаходиться позаду. Після занять сексом в будь-якій позі полежте хвилин 10, поклавши під стегна подушку, або зробіть вправу «берізка».
  4. Визначтеся з частотою статевих актів. Часте сім`явиверження сприяє зменшенню кількості насінної рідини і, відповідно, знижує шанси зачаття. Хоча при цьому якість сперми поліпшується. Тому не потрібно утримуватися 1-2 тижні до овуляції, а займатися сексом раз в 2-3 дня. На думку вчених, ранок - найкращий час для зачаття.
  5. Ведіть зі своїм партнером здоровий спосіб життя. Відмова від шкідливих звичок, збалансоване харчування, помірні фізичні навантаження збільшують ймовірність вагітності. Не зайвим буде прийом вітамінів, особливо фолієвої кислоти.

Народні засоби для боротьби з безпліддям



Для прискорення вагітності можна скористатися бабусиними методами, які залишаються актуальними і сьогодні:

  • настій з шавлії. 10 г трави залити склянкою окропу і настояти. Приймати 3 рази на день по 1 ст. ложці за годину до їжі протягом 11 днів після місячних. Курс становить 3 місяці;
  • настій з борової матки. 2 ст. ложки трави настояти в склянці окропу і випити протягом дня за 3-4 прийоми;
  • чай з споришу. Стакан сухої трави настояти в літрі окропу і пити протягом дня замість чаю. Спориш покращує роботу матки і яєчок;
  • настій з насіння подорожника. 1 ст. ложку насіння залити склянкою окропу і настояти 30 хвилин. Вживати 3 рази на день по 1 ст. ложці жінкам при безплідді, пов`язаному із запаленнями в маткових трубах, чоловікам - при малорухомості сперматозоїдів;
  • двічі на день (натщесерце вранці і ввечері перед сном) приймати муміє з морквяним соком (1 г муміє на 20 г соку). Курс прийому - 28 днів.

Підвищити тонус репродуктивної функції допоможе вітамін Е. Включіть в раціон натуральні продукти, що містять вітамін Е (гарбуз, рослинні масла, горіхи, насіння соняшнику) або приймайте вітамін в капсулах.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!