» » » Як завагітніти обманом?

Як завагітніти обманом?

Буває така ситуація, що дві людини живуть разом або одружені, при цьому люблять один одного, шалено щасливі, але ... Виникає проблема: вона хоче від нього дитину, а він - ні. Або навпаки: він мріє про дитину, а вона ні в яку. Складна ситуація. Що робити тому, хто дуже хоче дітей? Є чотири варіанти розвитку подій:

  • змиритися з ситуацією і поставити хрест на можливому дитині;
  • продовжувати умовляти і сподіватися на те, що друга половина погодиться;
  • розійтися і знайти іншу людину, яка захоче дітей;
  • спробувати завагітніти обманом.

У першому варіанті нещасним залишиться той, хто хоче дитину від коханого людини-другий варіант найбільш гуманний: Ви не тисніть на коханого чи кохану, але і не позбавляєте себе надії на чесну вагітність-третій варіант передбачає щасливе сімейне життя, але вже з іншим людиною- четвертий варіант - ризикований і нечесний. Тим не менш, багато на нього вирішуються. Якщо Ви з їх числа, то перш ніж задуматися про те, як завагітніти обманом, подумайте про можливі наслідки. Звичайно, Ваша половина може не дізнатися правду і в кінці кінців погодиться на дитину. Або ж Ви в усьому зізнаєтеся йому або їй, і Вам все пробачать, а дитини залишать. Це кращий варіант. Але практика показує, що події можуть розвиватися не за кращим сценарієм.



Коли Ви йдете на таке, Ви повинні розуміти, що це ОБМАН. І не просто обман, а жорстокий обман коханої людини. А це можна розцінювати і як зраду. Тому немає нічого дивного в тому, що кохана людина після такого поспішить з Вами розлучитися раз і назавжди, при цьому Ви залишитеся на самоті або нещасною матір`ю з дитиною на руках. А якщо у Вас в сім`ї складна фінансова ситуація, то виховувати дитину буде надзвичайно важко. Адже Вам повинно бути відомо, як дорого на сьогоднішній день стоять дитячі речі. А найгірше полягає в тому, що Ваша совість вкрай Вас загризе. Уявіть собі ситуацію, що Ваша половина ні про що не здогадалася, а дитина народився і виріс. Ви тримаєте цю таємницю в собі, і від цього Вам недобре. А що буде, якщо Ви все ж не зможете більше мовчати і визнаєте в усьому чоловіку і дитині? Ви розумієте, яка жахлива ситуація може виникнути? Зрозумійте, що насильно бути мамою або татом нікого не змусиш. А якщо змусиш, то це будуть явно нещасливі мати і батько. Так що дуже добре подумайте перед тим, як завагітніти обманом.

Спробувати завагітніти чесно

Якщо Ви все ж дуже хочете дитини, а Ваша половина не бажає, спробуйте на неї м`яко і тактовно вплинути наступними способами:

  1. Буває ситуація, коли чоловік або дружина згодні на дитину, але не зараз. Причини можуть бути різні: проблеми зі здоров`ям, відсутність грошей, проблеми з житлом / на роботі і т.д. Найкраще, що Ви можете зробити, - це не тиснути на людину, допомогти йому, підтримати. У Вас повинні виникнути близькі і довірчі відносини. Навчіться чекати. Коли настане час, спокійно поговоріть з коханою людиною ще раз на цю тему. Шансів, що він погодиться на дитину, буде набагато більше. Якщо у людини постійно виникають нові причини, щоб не «робити» дитини, і у Вас складається враження, що він їх вигадує, а дитини дуже хочеться, відкрито і відверто поговорите з ним. Поясніть йому свою позицію, і якщо він буде категорично проти, то Вам доведеться зробити вибір. Або Ви вибираєте цю людину і ці відносини і упокорюється з тим, що відбувається, або, якщо Вам важливіше завести дитину, Ви розлучаєтеся. В майбутньому Ви зустрінете людину, яка зможе Вас ощасливити.
  2. Поговоріть з коханим, будуючи свою розмову за принципом пошуку плюсів і мінусів. Наприклад, Ваша половина проти з певних причин. Ваше завдання - постаратися переконати його або її в зворотному за допомогою всіх можливих плюсів спільну дитину. Заздалегідь подумайте про це, підготуйтеся, виберіть відповідний момент і поговоріть з коханим. Якщо він Вас дійсно любить, то по крайней мере, Ви змусите його похитнутися у своєму твердому переконанні. І як знати, може зараз він (а) не готовий (а), а через деякий час сам (а) заведе розмову на цю тему?
  3. Впливає підсвідомо. Ваше завдання - викликати у партнера ніжні почуття до дітей і бажання мати такого ж карапузика у себе. Як це зробити?
  4. Ненав`язливо показуйте коханому фото милих діточок.
  5. «Випадково» вечеряйте з партнером в той час, коли по телевізору йде гарна передача про дітей.
  6. Звертайте увагу на позитивні якості знайомих дітей. Наприклад, Ви гуляєте з коханим по вулиці, а вам назустріч йде молода мама з донькою. Ви говорите: «Милий, подивися яка гарна дівчинка! Правда, краса? ».
  7. Попросіть подругу поняньчитися з її дитиною у себе вдома. Чоловікові скажете, що нібито подруга поїхала у відрядження або відлучилася у важливій справі, а Вас попросила доглянути за дитиною. Чоловік повинен Вам повірити. Ваше завдання - показати, якою гарною мамою Ви б стали. Робіть все щиро, по-справжньому. Захоплюйтеся дитиною, доглядайте за ним, грайте з ним, цікавтеся його життям. Нехай йому буде добре з Вами. І нехай чоловік все це бачить. А краще спробуйте ненав`язливо привернути чоловіка в загальну гру. Хтозна, може це Вам допоможе?

Способи завагітніти обманом



Якщо Ви не хочете нічого цього пробувати або ці способи Вам не допомагають, а Ви рішуче налаштовані на те, щоб завести дитину саме від цієї людини, то, можливо, почнете думати, як завагітніти обманом. Але перш ніж дізнатися відповідь на питання про те, як завагітніти обманом, гарненько ще раз зважте всі «за» і «проти». Адже після того, як Ви зважитеся на такий вчинок, шляху назад вже не буде. Навіть якщо не вдасться завагітніти обманним шляхом, зрадницький осад назавжди залишиться у Вашій душі, а совість (якщо така у Вас є) заїсть вкрай. Намагаючись завагітніти обманом, Ви прирікаєте на життя у брехні і свого партнера, і можливого дитини, і себе самого! Чи думали Ви, як будете жити з цим? Якщо до цих пір вагаєтесь, пробувати завагітніти обманом чи ні, вибирайте негативний варіант. Так Ви збережете в собі добро і гуманність, не станете зрадником, а відносини з партнером залишаться чистими і чесними. Якщо Ви любите свого партнера і свого можливого майбутнього дитини, то ніколи не дозволите собі опуститися до подібного.

Якщо ж Вам плювати на партнера і на те, що буде, ми розповімо вам, як завагітніти обманом. Наступна нижче інформація ні в якому разі не закликає всіх, кому не лінь, здійснювати подібні речі. Як Ви вже встигли помітити, ми відстоюємо точку зору чесних і гуманних відносин. Про те, як можна спробувати завагітніти чесно, Ви можете прочитати в першій частині нашої статті. Інформація, яка зараз буде представлена, має одну-єдину мету: просто ознайомити всіх бажаючих дізнатися, як завагітніти обманом, якщо вони все ж твердо вирішили діяти саме так і не інакше.

Способи завагітніти обманом для жінки

  1. Зробіть дірки в презервативах, якими користуєтеся. При цьому краще мати додаткову пачку таких же, але цілих. Це на випадок, якщо чоловік захоче перевірити їх міцність. Цілі презервативи нехай лежать там, де знає чоловік, а під час сексу Ви надягнете на чоловіка один з проколених.
  2. Якщо користуєтеся протизаплідними таблетками, то просто перестаньте це робити, а чоловікові ні про що не кажіть. Коли завагітніє, то скажете, що засіб просто чомусь не спрацювало, адже протизаплідні таблетки не дають стовідсоткової контрацепції. Або навпаки: можете сказати, що тепер приймаєте таблетки і для переконливості показати чоловікові упаковку. Він повірить і буде спокійно в Вас кінчати.
  3. Те ж саме зі спіраллю. Якщо вона у Вас є, то Ви її просто знімаєте, а чоловікові, природно, ні слова. Або навпаки: говорите, що поставили спіраль, пояснюєте все чоловікові, він вірить і не охороняється. А Ви в цей час спокійно від нього вагітніє.
  4. Говоріть, що охороняєтеся календарним методом. Якщо він згоден на це, то ніяких інших засобів контрацепції йому не буде потрібно. А Ви пропонуєте йому займатися сексом в ті дні, коли шанс завагітніти найбільш великий. Природно, йому Ви повідомляєте, що це найбезпечніші дні.
  5. Скажіть йому, що Ви вже від нього вагітні. Немає сенсу оберігатися, і незабаром Ви вагітніє вже по-справжньому.
  6. Якщо Ваш чоловік здає свою сперму в банк сперми, то завагітніти від нього взагалі просто. Ви просто приходите туди і розповідаєте про того чоловіка, сперму якого хотіли б отримати. Природно, свого обранця Ви добре знаєте, тому і дізнаєтеся його. Купуєте його сперму, вводите всередину себе і вагітніє.
  7. Якщо чоловік наполягає на тому, щоб Ви приймали протизаплідні таблетки при ньому, то їх можна просто підмінити на вітаміни, які виглядають точь-в-точь, як ці таблетки. Чоловік спокійний, а Ви спокійні тому, що скоро завагітніє.
  8. Найчесніший спосіб, при якому не треба обманювати чоловіка - це шантаж. Подумайте про те, що можете дати чоловікові тільки Ви, а він дуже цього хоче. Той же самий секс. Ви позбавляєте чоловіка бажаного в обмін на свою вагітність. Може, він і зламається і погодиться на дитину.

Способи завагітніти обманом для чоловіка

А якщо Ви чоловік, який хоче дитину від коханої, а вона не бажає вагітніти? Жінку теж можна змусити завагітніти.

  1. Продірявлений презерватив. Якщо Ви постійно самі надягаєте на себе презерватив, то всі карти Вам в руки. Треба просто зробити акуратні маленькі дірочки там, де потрібно.
  2. Уверьте жінку в тому, що при перерваному статевому акті Ви завжди акуратні і вчасно виймаєте член. Нехай вона Вам повірить. Займайтеся сексом так деякий час, а потім просто перестаньте бути точним. При цьому постарайтеся зробити так, щоб сперма потрапила в жінку, і у Вас на члені її теж залишилося. То чи не виникне зайвих питань.
  3. Якщо улюблена користується протизаплідними таблетками, то просто непомітно підмінити їх на вітаміни. Притому пам`ятайте про те, що вони повинні збігатися не тільки зовні, але і за смаком, інакше жінка може запідозрити недобре.
  4. Шантаж. Позбавте жінку того, чого вона хоче від Вас, натомість на вагітність. Може бути, прийдете до взаємовигідної консенсусу.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!