» » » У яких випадках можна завагітніти?

У яких випадках можна завагітніти?

У яких випадках можна завагітніти?

Деякі дами з працею стають матерями, докладаючи для цього багато зусиль. А деякі навпаки, вагітніють від найменшого необережного руху. Треба сказати, що і тим і іншим іноді доводиться захищатися. Щоб звичайні і звичні методи запобігання спрацьовували стовідсотково, бажано знати, в яких випадках можна завагітніти. Адже всі розуміють, що існують моменти, в які жінці найлегше зачати дитину.

Менструальний цикл

Цикл, який визначає настання менструації, є основним фактором, з оглядкою на який, можна визначити найбільш ймовірний час зачаття. Після того, як місячні настали до періоду овуляції має пройти 12-18 днів. Це найбільш ймовірний період, коли можна завагітніти. Варто розуміти, що дні овуляції розраховуються індивідуально. Все залежить від кількості днів в циклі (28-35), і інших обставин. Крім цього, існують випадки, коли овуляція зсувається в зв`язку зі стресом, переїздом або незвичної фізичним навантаженням.

У зв`язку з вищесказаним, деякі не вважають, що коли йдуть місячні, можна завагітніти. Однак в окремих випадках зачаття відбувалося саме в дні менструації. Якщо у жінки цикл нерегулярний, а у партнера якість сперми відмінне (сперматозоїди життєздатні), краще подбати про презерватив.

Вагітність майже напевно



Якщо ж бажання завагітніти присутня, а результат не радує, варто спробувати посприяти зачаття.

  • Чоловікові на відновлення сил потрібно витратити дня три. Він, звичайно, здатний буде на секс і раніше, але ось якість сперми знижується в рази, якщо статеві акти надмірні. Тому дайте час партнеру, і не намагайтеся вичавити з нього всі сили за один раз. Нехай ваш секс буде якісним.
  • Прорахувавши дні, коли овуляція, можна завагітніти чи не з першого разу, якщо в організмі жінки немає інших патологій.
  • Після сексу не потрібно вставати відразу. Краще полежати спокійно декілька хвилин, щоб настала вагітність.
  • Коли можна завагітніти? Є ще одна порада, який придумав винахідливий народ. Перед тим, як ви почнете займатися зачаттям дитини, спробуйте проспринцеваться. Потрібно взяти чайну ложку соди на склянку води і цим розчином промити піхву. Цей метод хороший тим, що не зашкодить (якщо тільки не робити це щодня), а допоможе сперматозоїдам вижити в майже стерильних умовах якомога довше.

Якщо ж народжувати дитину поки немає можливості, варто серйозно подумати про контрацепцію. І ні в якому разі не можна покладатися на відомі всім дні або місяці, коли вагітність майже неможлива. Чи можна завагітніти, коли годуєш? Однозначно, можна. Годування лише побічно перешкоджає зачаттю. Робити ж аборт через короткий час після пологів вкрай небезпечно і небажано.

Тому плануйте вагітність і готуйтеся до неї. Нехай ваша дитина народиться вчасно і буде бажаним.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!