» » » Як працювати з колишнім?

Як працювати з колишнім?

Як працювати з колишнім?

Досить часто трапляються такі ситуації, коли дівчатам доводиться працювати зі своїми колишніми хлопцями. Але як працювати з колишнім? Як вести себе правильно?

Психологи кажуть, що існують три лінії поведінки з колишніми на роботі:

  1. вороги;
  2. Бізнес партнери;
  3. Спроби повернути все назад.

Розглянемо всі три варіанти по порядку.

Дуже часто після розриву, в нас вирує маса негативних емоцій до колишнього коханого. І, погодьтеся, що не так просто змиритися з будь-яким зрадою або обманом. А тим більше тримати ці почуття всередині себе. Але, якщо Ви працює разом зі своїм колишнім хлопцем або навіть чоловіком, то Вам доведеться нелегко, і до цього потрібно бути готовим.

вороги

Позиція "Вороги" означає дуже жорстку конкуренцію в усьому. Будьте готові до того, що частина колег по роботі стане підтримувати Вашого колишнього. Так як, напевно, якась частина з них були обізнані подробицями вашого розриву. Також Вам доведеться завестися своєю групою підтримки, як правило, це жінки. Однак, не дивуйтеся, якщо ви помітите, як кілька з них, мило розмовляють з вашим колишнім. Адже він є їхнім колегою, а значить їм все одно доведеться з ним спілкуватися.



Навіть якщо Ви вороги, спробуйте не з`ясовувати стосунки, а також ображати один одного на очах у кого-то. Будьте готові до того, що ваш колишній хлопець або чоловік, також вибере таку лінію поведінки і захоче, наприклад, підсидіти Вас або доповісти начальству про Ваших помилках в роботі, запізнення і так далі. Намагайтеся виконувати свою роботу бездоганно. Настільки, щоб Ваш "ворог" не зміг підкопатися до Вас.

Бізнес партнери

Якщо Ви не знаєте, як працювати з колишнім - виберіть цю лінію поведінки.

Пам`ятайте, що сучасну бізнес-леді відрізняють такі риси характеру, як: холоднокровність, принциповість і стриманість. Уявіть, що перед Вами знаходиться не Ваш колишній коханий, а просто партнер рівний за статусом, з яким Ви повинні триматися ввічливо і гідно. Ніколи не переходьте на особистості, будьте максимально об`єктивними. Будьте впевнені, що він відплатить Вам тією ж монетою. В очах оточуючих Ви будете виглядати в дуже вигідному світлі, так як, незважаючи на розставання, Ви залишаєтеся справедливим, неупередженим людиною.

Спроби повернути все назад

Що стосується третьої лінії поведінки, то багато хто хоче повернути назад свого коханого і свідомо обирають саме її. І це зрозуміло, адже почуття не можна вимкнути клацанням пальців. Рада психологів в даному випадку - дайте партнеру відпочити від Вас і відпочиньте самі. Можливо, є сенс взяти відпустку, поїхати відпочити, зустрінеться з подругами і пройтися по магазинах. Повернутися на роботу ви зможете свіжої, красивою і повною енергії. Забудьте всі образи і вибачте свого колишнього. Однак, не варто кидатися на шию. Будьте тактовної і послідовною. Розкажіть своїм співробітникам, який він прекрасний чоловік. Вам буде на руку, якщо він дізнається про цю розмову з вуст своїх колег. Пам`ятайте, що його почуття теж не погасли, а значить у Вас все ще є шанс. Якщо попереду корпоративна вечірка, то обов`язково сходіть на неї і, по можливості, наблизьтесь до свого колишнього. Можливо навіть потанцюйте разом. Згадайте про те, що Вас пов`язує, а не роз`єднує.

Тепер ви знаєте, як працювати з колишнім. Але, який варіант поведінки вибрати - Ваша особиста справа. Це залежить від причини розставання і характеру обох партнерів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!