» » » Що впливає на потенцію?

Що впливає на потенцію?

Якщо жінку запитати, який орган у чоловіка найголовніший, то вона назве аж ніяк не мозок. Хоча те, про що ви подумали, називають другим серцем, чоловіки думають про нього частіше, ніж про перший. Отже, щоб розвіяти всі міфи і забобони, вивчимо, що впливає на потенцію найбільше, що треба робити, щоб зберегти якомога довше чоловіче здоров`я у відмінній формі.

вік

Чи хочете ви цього, чи не хочете, але від природи не втечеш. Скільки ВІА-Гри не пий, але все одно молодий чоловік має набагато більш яскравий, сильний, частий секс. Чого зовсім не можна сказати про більш зрілих чоловіків. Звичайно, і серед дорослих чоловіків є здорові, повні сил і сексуальної енергії. Але це, швидше за все, виключення, що підтверджують правила. Так що, якщо хочете, щоб ваш вік не позначився на потенції, дотримуйтесь правил, які ми тут викладемо.

Кидаємо курити, встаємо на лижі



Цей чудовий афоризм якнайкраще розповідає основний рецепт збереження потенції. Розповідати, як куріння впливає на потенцію, зовсім не треба, все і так знають відповідь - негативно. Нікотин звужує судини, і по ним кров йде дуже повільно слабким потоком. Отже, нічого не допомагає чоловічому достоїнству гордовито поглядати на жінку. Після пачки сигарет в день воно скромно ховається в штанях. Ось це і є ефект від куріння. А ось спорт навпаки, змушує кров по судинах бігати інтенсивно, при глибокому диханні багато кисню потрапляє в легені, через них в кров, а з кров`ю туди, де він найбільш потрібно чоловікові. Тому спорт, шановні, це ваш друг. Особливо такий, який вас не вимотує, а бадьорить. Ні в якому разі не можна перепрацьовувати і падати з ніг від втоми. Ваша потенція відразу висловить свій протест таким навантаженням.

Продукти для гарної потенції

Для того, щоб ваша потенція була на висоті, їжте продукти, багаті білком, вітамінами, клітковиною. Дуже корисні м`ясо, сільські яйця, сметана, свіжі овочі і фрукти. Але найкращі продукти, що впливають на потенцію, за визнанням лікарів і багатьох поколінь чоловіків, це горіхи з медом. Підійде для такої суміші фундук, волоські горіхи особливо гарні, кедрові горішки взагалі просто скарб! Можна взяти кожного виду потроху і залити справжнім медом. По чайній ложці три рази в день перед їжею приймайте цю смакоту, і ваші справи з потенцією будуть дуже гарні! А заодно покращиться еластичність судин, робота серцевого м`яза.

протеїн



Коли в Росії відкрилися ворота для всього західного, насамперед до нас хлинув потік біодобавок. Серед них було протеиновое харчування для тих, хто хоче накачати собі м`язи. Багато було питань, чи впливає протеїн на потенцію, говорили навіть, що після протеїну чоловіки надовго з нею прощалися. Зараз вже лікарі досліджували науково цю проблему і запевняють, що протеїн - це рослинний продукт, і він не може послаблювати потенцію. Це, швидше за все, викликалося великим фізичним навантаженням бодібілдерів. А взагалі протеїн дуже корисний особливо тим людям, які мало їдять повноцінної калорійної їжі. Хоча і не заперечується наявність у сої, основною складовою протеїну, речовин, що сприяють виробленню жіночого гормону. Жили ж багато століть на Русі справжні чоловіки без протеїну, та ще й як рід продовжували! Словом, думайте самі, чи потрібен вам протеїн.

Найнебезпечніші вороги потенції

Дуже цікаво часом буває чути з екрана телевізора, як ведучі ток-шоу сперечаються, які препарати, що впливають на потенцію, можна приймати, а які не можна, що сильніше - вука-Вука або ВІА-Гра. Але з великим жалем треба визнати, що найсильніше впливають на потенцію зовсім препарати, і не в позитивну сторону. Потенцію просто вбивають і досить швидко наркотики, які руйнують кров, судини, центральну нервову систему. Так само вороги потенції - енергетичні напої, алкоголь, стреси. І дуже часто в кабінеті лікаря чуються питання, чи впливає кава на потенцію. Так ось в розумних дозах кава корисна, а якщо ви п`єте по 8 півлітрових склянок в день консистенції чорної сметани, то пропаде у вас не тільки потенція.

простатит

Запальне явище у внутрішніх статевих чоловічих органах - простатит. Впливає на потенцію він самим прямим чином. При ньому чоловік відчуває біль при виверженні, що дуже надовго йому відбиває бажання займатися сексом. Простата при цьому збільшується в об`ємі, перекриваючи багато каналів, в тому числі і кровоносні. Отже, еректильні функції чоловіки страждають. Саме тому не треба простигає, а якщо це сталося, то негайно приступати до лікування.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!