» » » Як підняти потенцію?

Як підняти потенцію?

Як підняти потенцію?

На жаль, до середнього віку чоловіки страждають порушенням потенції. Але в будь-якому віці здорове сексуальне життя і активний стан статевого органу стоять у чоловіків на першому місці. При розладах даних функцій страждає нерідко і психіка. У нашій статті ми розповімо, як підняти потенцію.

Піднімаємо потенцію в домашніх умовах

  1. Ви повинні привчити себе до активного способу життя. Вибирайте самі: буде це ранкова зарядка, пробіжка або похід в тренажерний зал.
  2. Важливо відмовитися від шкідливих звичок: таких, як куріння і спиртні напої.
  3. Дуже важливо давати організму відпочивати. Перегляньте свій графік, можливо вам варто взяти додатковий вихідний або відправитися у відпустку.
  4. Приділіть увагу належному харчуванню. Їжа повинна містити всі необхідні для потенції поживні речовини, наприклад, цинк, селен і різні вітаміни. Включіть у свій раціон морепродукти, м`ясо, яйця.
  5. Їжте більше горіхів, насіння і бобових.
  6. Не забувайте про зелень, петрушка і селера стимулюють потенцію.
  7. Салат з овочів з рослинним маслом є природним джерелом цілого комплексу вітамінів і хорошим засобом для швидкого збільшення потенції.
  8. Виконуйте спеціальні вправи для підвищення потенції. Вони спрямовані на збільшення кровообігу в органах малого тазу і на тренування м`язів.
  9. Тренуйте судини статевого органу контрастною ванною. Для даної процедури візьміть два тази: один з холодною або прохолодною водою, другий з гарячою. По черзі сідайте в кожен таз на півхвилини, починаючи з гарячого. Тривалість 15 хвилин. Загальний курс не менше двох тижнів.
  10. Приділяйте сну не менше восьми годин.
  11. Уникайте стресу і переживань.

Як підняти потенцію за допомогою народних засобів

  1. Ефективними засобами для підвищення потенції є настоянка женьшеню або елеутерококу. У перший день прийому необхідно в півсклянки води додати одну краплю настойки, далі збільшуємо по краплині в день. Весь курс триває 28 днів. Протипоказано людям з гіпертонією і важкими захворюваннями серця.
  2. У разі, якщо порушення потенції пов`язано з хронічною втомою, прийміть розслаблюючу ванну з лавровим листом. Заваріть листя в окропі і додайте у ванну. Лавровий лист можна замінити ромашкою. Приймайте таку ванну перед сном не менше 15 хвилин.
  3. Користується популярністю при лікуванні потенції відвар з трав дубровника. Заваріть п`ять ложок сушеної рослини в окропі і дайте настоятися 45 хвилин. Приймайте протягом двох тижнів 3-4 рази по 60 мл.
  4. Також можна спробувати відвар з аїру. Залийте склянкою окропу 20 грамів подрібнених коренів і дайте настоятися близько 8 годин. Три рази в день за 15 хвилин до їжі приймайте відвар по 30 мл.
  5. Чоловік недугу можна лікувати за допомогою кропиви. Розтлумачте насіння кропиви, змішайте з келихом вина і додайте ложку меду. Приймайте за 30 хвилин перед сном.
  6. Щоб підвищити потенцію швидко, пийте натуральну каву. Але не зловживайте даними напоєм, чашки в день цілком достатньо.

Крім народний медицини ви можете скористатися і традиційною. Але не займайтеся лікуванням самостійно, обов`язково запишіться до фахівця і приймайте тільки ті препарати, які призначить ваш лікуючий лікар.



Ще більше рад ви знайдете в статтях Як підвищити потенцію і Що впливає на потенцію. Читайте також Як підвищити лібідо.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!