» » » Як поліпшити потенцію?

Як поліпшити потенцію?

Як поліпшити потенцію?

У сучасному світі ослаблення потенції спостерігається у чоловіків різного віку. До лікарів поспішають звертатися далеко не всі, оскільки соромляться такого нездужання. Найчастіше представники сильної статі знаходять вихід в застосуванні синтетичних препаратів, що підвищують потенцію, таких як «Віагра». Ефект настає швидко і діє тривалий час, але перш ніж вдаватися до такого роду стимуляторів, варто спробувати поліпшити потенцію природними способами.

Засоби, що покращують потенцію

Поліпшити потенцію в домашніх умовах можна, виконуючи ряд певних дій.

Правильне харчування

Насамперед потрібно збалансувати свій раціон харчування, включивши продукти, багаті вітамінами і мінералами. Основними є селен, цинк, вітаміни групи В, а також вітаміни С і Е.

Позбавлення зайвої ваги

Зайва вага - ворог потенції. Надлишок кілограмів впливає на рівень тестостерону, від якого безпосередньо залежить статева активність чоловіка. Крім зниження чоловічого гормону тестостерону у страждають на зайву вагу чоловіків спостерігається підвищення рівня естрогену (жіночого статевого гормону). Все це призводить до еректильної дисфункції і загального погіршення здоров`я. Страждає серцево-судинна система, підвищується ризик діабету і т. П.



Важливо усунути додаткові причини зниження тестостерону в організмі, оскільки після 25 років його спад відбувається природним шляхом і скорочується на 1-1,5% на рік. Тому потрібно стимулювати вироблення чоловічих статевих гормонів для посилення потенції.

Відмова від шкідливих звичок

Часто чоловіки дивуються про причини ослаблення потенції, не зв`язуючи їх з такими шкідливими звичками, як паління, вживання алкоголю або наркотичних засобів. Однак вченими доведено, що ці пристрасті негативно впливають на чоловічу силу. У ряді випадків відмови від шкідливих звичок було досить, щоб повністю відновити нормальну статеву активність.



На думку фахівців, алкоголь згубно впливає на еректильну функцію навіть в малих кількостях. Особливо не варто недооцінювати пиво, оскільки воно містить фітоестрогени і провокує ожиріння за жіночим типом. Оптимальна доза - не більше одного келиха пива в день.

Фізична активність

Сидячий спосіб життя призводить до застійних явищ в області малого тазу і, як наслідок, погіршення потенції. Якщо робота має на увазі відсутність фізичної активності, то цю прогалину слід заповнювати у вільний час. Потрібно виконувати посильні фізичні навантаження: пройтися пішки пару зупинок, піднятися на поверх без ліфта, в вихідний день відвідати басейн, а в гарну погоду відправитися на тривалу прогулянку на велосипедах і т. П. Будь-яке хобі, пов`язане з активними фізичними навантаженнями, тільки вітається.

Але навіть при роботі в офісі можна організувати собі тренування м`язів промежини. Досить виконувати вправи Кегеля, що задіють лобково-куприковий м`яз.

Як поліпшити потенцію народними засобами

Чоловіки у всі часи хотіли дивувати жінок своїми сексуальними подвигами, і народній медицині відомі старовинні рецепти, покликані поліпшити потенцію.

  • Суміш волоських горіхів з медом. Інгредієнти змішують в рівних пропорціях і вживають після їжі (через 20-25 хвилин) двічі на день по 2 ч. Ложки. Для посилення ефекту зілля рекомендується запивати молоком.
  • На Русі популярністю серед чоловіків користувався капустяний сік і настій, приготований особливим способом. Брали квітучі верхівки базиліка, листя волоського горіха (2 ст. Л.) І коріння хрону (8 ст. Л.) Суміш заливали літром закип`ячена червоного вина і наполягали, щільно укутавши тканиною. Потім напій проціджували і брали тричі на день перед їжею по 100 мл.
  • Ще одна знаменита засіб - кінський каштан. Його дія спрямована на зміцнення тонусу венозних судин, які відіграють не останню роль у питаннях потенції.

Інші рецепти лікувальних засобів для посилення статевої активності можна знайти в статті Як підняти потенцію.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!