» » » Як відновити потенцію?

Як відновити потенцію?

Як відновити потенцію?

Згодом майже кожен чоловік може втратити свою сексуальну силу, яка називається потенцією. Дане захворювання може виникнути у представників чоловічої статі після досягнення ними 35-тиріччя (іноді й раніше). Проблеми даного характеру виникають унаслідок генетичної схильності, а іноді через дії радіації або погану екологію.

Думаючи, як відновити потенцію, багато чоловіків звертаються за допомогою до фахівців в області медицини, а хтось користується народними методами. Розглянемо обидва види лікування.

лікування медикаментами

Відновити чоловічу потенцію можна за допомогою лікарських процедур, які спрямовані на видалення причин виниклої проблеми і повернення чоловічої сили на початковий рівень.

Лікарських методик лікування є безліч, але одного універсального способу все-таки ще не існує. Потенція виникає через брак тестостерону. Відновити цей гормон можна двома способами:

  • замісна терапія (різні гелі, мазі і ін`єкції);
  • стимулююча терапія (запуск природного механізму вироблення гормону).

Медикаментозні препарати сприяють поліпшенню кровотоку в області статевих органів. Також застосовується і фізіотерапія: використовуються прилади, що працюють на імпульсних токах, вони покращують обмін речовин і підвищують вироблення тестостерону і сперматозоїдів.

Народна медицина



Відновити потенцію також можливо в домашніх умовах. Відчути зміни в позитивну сторону можна навіть після застосування деяких дієвих рецептів з народної медицини. Наприклад, можна спробувати вживати в їжу волоські горіхи і козяче молоко. В день потрібно з`їдати один стакан чищених волоських горіхів, за два чи три прийоми, перед їдою. Розжовуючи горіхи, потрібно запивати все козячим молоком. Таку процедуру проводять протягом 30 днів щодня.

Але як відновити потенцію народними засобами, не застосовуючи при цьому ніяких продуктів в їжу? В цьому випадку можна робити розслаблюючі і лікувальні ванни, які можуть складатися з настою квіток аптечної ромашки і лаврового листа. Таку ванну потрібно приймати систематично перед сном протягом 20 хвилин. Кожен з настоїв потрібно приготувати окремо, заливаючи рослини окропом і наполягаючи протягом однієї години. Кількість настою залежить від розміру ванній. Наприклад, якщо ванна вміщує від 100 до 150 літрів води, то кожного настою має бути за обсягом від двох до трьох літрів.

Поєднуючи кілька видів лікування, можна досягти кращого результату. Але, як би там не було, важливо не забувати і про допомогу фахівців.

Дізнатися про те, що може вплинути на потенцію, можна зі статті Що впливає на потенцію.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!