» » » Як збільшити потенцію?

Як збільшити потенцію?

Як збільшити потенцію?

Ослаблення потенції може носити різний характер. Якщо спостерігаються серйозні порушення еректильної функції або запальні процеси в сечостатевій системі, то кращим способом позбутися від проблеми буде звернення до фахівця.

При епізодичних проблеми з потенцією можуть допомогти наступні рекомендації.

Що допоможе збільшити потенцію у чоловіків

При функціональних порушеннях потенції в першу чергу слід звернути увагу на свій спосіб життя. Іноді причина криється саме в неправильному співвідношенні фізичної активності і споживаних калорій, в незбалансованому харчуванні, надмірних навантаженнях, як фізичних, так і розумових, стресах і т. П. Поговоримо про все по порядку і з`ясуємо, як збільшити потенцію в домашніх умовах.

Пункт перший - харчування



Чоловіча сила криється в правильному харчуванні. Ці слова можуть стати девізом для багатьох жінок. Щоб в ліжку чоловік міг демонструвати чоловічу силу, а не слабкість, в його раціоні повинно бути багато білка. Крім продуктів білкового походження обов`язкові ненасичені жирні кислоти і складні вуглеводи (це все крупи і зернові, а також фрукти з глікемічним індексом до 60). А ось легкозасвоювані вуглеводи, такі як цукор, морозиво, шоколад слід обмежити. Вони сприяють збільшенню жиру в організмі, який згубно впливає на вироблення головного чоловічого гормону - тестостерону.

Можна навіть, навпаки, намагатися підвищувати рівень цього гормону, включивши в меню свого чоловіка кисломолочні напої, такі як тан, айран, кумис, спеції - імбир, гвоздику, корицю, гострий перець чилі, хмелі-сунелі і ін. Збільшити потенцію допомагають і волоські горіхи. Потрібно з`їдати в день не менше 130 г горіхів, поділивши їх на 3 прийоми і запиваючи кожну порцію склянкою козячого молока. Також добре приправляти страви свіжою зеленню - селера, спаржа і шпинат багаті фолієвою кислотою і омега-3, що підвищує статеву активність.

Пункт другий - фізичне навантаження



Малорухливий спосіб життя веде до розвитку багатьох захворювань, в тому числі і зниження потенції. Кровообіг стає млявим, виникають застійні явища в області сечостатевої системи. Виправити цю ситуацію допоможе помірне фізичне навантаження, що включає в себе плавання, пробіжки і навіть відмова користуватися ліфтом.

Крім цього існують спеціальні вправи, спрямовані на підвищення потенції. Потрібно просто напружувати м`язи промежини, а потім розслабляти їх. Ці «тренування» можуть проходити в будь-який зручний час, оскільки вони легкі й непомітні для оточуючих. Також добре на м`язи промежини впливають заняття на велотренажері або звичайна їзда на велосипеді.

Пункт третій - емоційна врівноваженість

Трапляється, що й цілком здоровий чоловік може відчувати проблеми з потенцією. Часто так буває через перенесених стресів, на тлі сильних переживань. Тут допоможуть заспокійливі засоби, трохи часу, турбота і розуміння коханої людини. Якщо такі зриви трапляються дуже часто, то варто з`ясувати їх причину і постаратися усунути її зі свого життя.

Фітотерапія в допомогу

Багатьом чоловікам вдалося збільшити потенцію народними засобами. Правильне поєднання ряду лікарських рослин здатне надати стимулюючу дію на чоловічі статеві залози, гладку мускулатуру, нервову систему, кровопостачання органів малого таза.

  • Збір трав`яний - в однакових пропорціях змішують конюшина, кропиву, звіробій і м`яту.
  • Суміш настойок - в одну ємність наливають екстракт радіоли рожевої, настоянки женьшеню, аралії і заманихи. Цей рецепт відомий ще з часів стародавніх греків.
  • Ефірні масла - рожеве масло і масло імбиру.

Більше інформації на цю тему можна прочитати в нашій статті Як підвищити потенцію.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!