Як набрати вагу худому?

Як набрати вагу худому?

У наші дні нарешті стало модно займатися спортом. Підтримувати себе у формі хочуть практично всі. Пошукові запити "як швидко схуднути" б`ють всі рекорди за чисельністю, а населення тим часом сходить з розуму, надто критично ставлячись до своєї фігури. Багато людей худнуть до хворобливого стану, тому давайте розберемося, як набрати вагу худому людині.

Набрати вагу складно



Для кого-то звучати це буде як виклик. Бачу десятки коментарів, мовляв, автор дурний і несе ахінею в маси - набрати вагу просто! Ні, ні і ще раз ні. Вам лише здається, що це легко, більш того, ми зараз говоримо навіть не про м`язовій масі, а про масу жирової.



Справа в тому, що люди, практикуючі всілякі методи схуднення, настільки цим захоплюються, що зовсім не думають про наслідки. Через довгий час в "енергозберігаючому" режимі ваш організм може просто відмовитися від прийняття зайвих калорій. Про апетиті мови навіть не веду - звідки йому взятися, якщо протягом декількох місяців людина обходився 1000 кілокалорій на добу, а тепер вирішив приймати по 3.500?

Поради, як набрати вагу худим людям

  • Перше - споживайте продукти з високою енергетичною цінністю. Вибір ваш відтепер завжди на користь жиру і протеїнів! Не варто пояснювати, я думаю, яке молоко вам слід брати в магазині? Тільки найжирніше! Те ж саме стосується і інших продуктів харчування, беремо найбільш калорійні. Однак навіть Вам варто не зловживати цим правилом. Вага-то Ви наберете, однак і "заробите" собі хвороби внутрішніх органів. Ви повинні просто вживати більше висококалорійних продуктів, проте не безконтрольно і скільки завгодно, а в помірній кількості.
  • Як набрати вагу худому? Вам необхідно продумати графік свого харчування. Ви можете це зробити регулярним і повноцінним, не полінуйтеся приготувати щось дійсно варте уваги замість думок про перекус "пізніше". Регулярність має на увазі під собою мінімально (!) Три прийоми їжі в день.
  • Не соромтесь! Треба їсти ну дуже багато-розмір порції ми обмежуємо НЕ краями посуду, а стелею кухні! Якщо трохи серйозніше, то намагайтеся з`їдати найбільшу кількість їжі за раз. Змініть, нарешті, посуд! Великі склянки і тарілки на психологічному рівні мотивують їх наповнити. На перших порах буде непросто, навіть важко. Але це явище тимчасове, деяке відчуття дискомфорту пропаде вже через кілька тижнів.
  • Перекушування замість обіду? Погано! Треба перекушувати тільки після обіду, перед обідом і взагалі постійно. Невеликі споживання їжі "повз графіка" змушують ваш шлунок працювати не стрибкоподібно, а плавно, хоч і постійно.
  • Збільшуйте калорійність знайомих вам страв! Наприклад, випийте склянку журавлинного соку. Це збільшить добову потребу вашого організму в енергії на цілих 170 кілокалорій. Бажано проконсультуватися з дієтологом, він допоможе порадою по енергонакачке продуктів на професійному рівні.
  • Якщо проблема низького ваги криється у відсутності хорошого апетиту, то потрібно всіляко його стимулювати. У цьому допоможе раніше згаданий журавлинний сік, красивий посуд, апетитно виглядає їжа, яка вам найбільше подобається і т. Д. Загалом, все, що змусить "слинки потекти"!
  • Необхідно також позбутися від стресу і шкідливих звичок. Вони згубно впливають на здоров`я в цілому і на вагу людини зокрема. Що стосується стресу і втоми, навчитеся розслаблятися, радіти життю. Це не порожні слова, так як постійна напруга і душевні переживання сильно впливають на зниження ваги.
  • Набирайте м`язову масу. Вона допоможе приховати зайву худорлявість кінцівок, збільшить вагу і, звичайно, поліпшить здоров`я! У цьому вам допоможуть заняття на тренажерах.

Ось ми і дізналися, як набрати вагу худому людині. Нехай описані і не всі способи, але цього достатньо, щоб набрати свій перший кілограм. Всього вам доброго і пам`ятайте: перший крок - головний крок.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!