Як схуднути на 3 кг?

Як схуднути на 3 кг?

Коли мова заходить про зайві кілограми, той факт, що більшість з нас починає бити на сполох тільки тоді, коли кількість цих самих кілограмів починає вимірюватися десятками, просто дивує. Може бути, купуючи одяг все більших розмірів, ми сподіваємося, що сховаємося під нею, і все само собою розсмокчеться? Або так важко витратити раз в тиждень пару секунд свого дорогоцінного часу, щоб стати на ваги?

Адже, погодьтеся, можна легко і досить-таки швидко схуднути на 3 кг, але, щоб позбутися від 30-ти, потрібно грунтовно попрацювати. Тому зовсім не завадить пару раз на місяць зважуватися. Головне, вчасно виявити проблему. І тоді її усунення не займе у вас більше тижня. До того ж, в цьому випадку схуднення буде не тільки корисним для здоров`я, але і приємним. Здивовані? А ви спробуйте.

Найперше, що обов`язково потрібно зробити - це визначити свою ідеальну вагу. Якщо ви вище 175 см., Скористайтеся формулою РОСТ (см) - 110. Якщо ваш зріст становить 165-174 см., То віднімати слід число 105. Якщо ж ви ще нижче, то ваша формула - РОСТ (см) - 100. При цьому слід врахувати і ваш вік. До отриманої цифри додайте по 0,5 кг за кожен рік, прожитий вами після 25 років. Це стосується тих, кому за двадцять п`ять. Тим, хто молодше, більше нічого додавати не потрібно.

З ідеальним вагою визначилися. Тепер для вас головне - регулярно вставати на ваги і не допускати відхилення від норми. Якщо між контрольними зважуваннями ви набрали 0,5 - 3 кг, терміново скористайтеся одним із запропонованих нижче методів. Виявляється, на 3 кг за тиждень схуднути не так вже й складно.

Як схуднути на 3 кг за тиждень?

розвантажувальні дні

Щоб ваша вага була завжди ідеальним, щотижня влаштовуйте собі розвантажувальні дні. Просто протягом дня вживайте тільки один низькокалорійний продукт. Це може бути знежирений кефір або сир, відварна гречка або рис, яблука, терта морква, салат з капусти і т.п. Погодьтеся, в принципі, кожен цілком зможе пережити таке без істерик і голодної непритомності. Зате результат переконає навіть найзапекліших скептиків.

голодні дні

А можна посидіти день і на одній воді. Але це вже буде називатися голодуванням. І проводити його рекомендується не частіше двох разів на місяць. Суть його полягає в тому, що крім очищеної або кип`яченої води взагалі нічого пити і їсти не можна. Зате воду пийте, скільки захочете, але не менше ніж 2,5 л. в день.



Увечері, напередодні голодного дня вечеря повинна бути легким і низькокалорійним. А виходячи з голодування, важливо не переїдати і повертатися до прийому їжі поступово. Почати можна з трав`яного чаю. Далі підключаєте кефір або сік, і лише до обіду можна перекушувати більш грунтовно. Цей метод, звичайно, не для людей зі слабкими нервами. Але допомагає позбутися від 2,5 - 3 кг. за один раз. Головне - потім не почати ретельно поповнювати запаси.

Масаж для схуднення

Суть такого масажу полягає в прямому впливі на кровоносну і лімфатичну системи в місцях жирових відкладень. Він активізує обмінні процеси і сприяє прискоренню розщеплення жирів. Якщо ви думаєте про те, як схуднути на 3 кг швидко, то масаж для схуднення цілком може допомогти вам в цьому.

Спеціальні препарати і народні засоби

Яблучний оцет, настойки і відвари розторопші, деревію, м`яти, фенхелю та ін., Касторове і льняне масло для втирання в проблемні ділянки. Все це ефективно і дієво. Але тут бентежить два «але».



Як знайти серед безлічі засобів то, яке дійсно допоможе і не завдасть шкоди вашому здоров`ю? Також варто врахувати друге «але» - можливі алергічні реакції вашого організму на прийом або застосування тих чи інших засобів.

Це ж стосується і прийому інших препаратів для схуднення. Слід спочатку ретельно зважити, а чи варто бажання швидко схуднути на 3 кг, нічого не роблячи, можливості нажити проблем зі здоров`ям? Може, краще обійтися більш традиційними і, до того ж, корисними в усіх відношеннях методами? Такими, наприклад, як ванни для схуднення, гімнастика і правильне харчування.

Ванни та обгортання для схуднення

Ці процедури, крім того що дозволяють за один курс (7-9 сеансів) скинути 3-4 кг зайвої ваги і заспокоїти нервову систему, ще й надають тонізуючий ефект на весь організм. Але існує ряд захворювань, при яких використання ванн і обгортань для схуднення протипоказано.

сауна

А чи знаєте ви, що, відвідавши сауну всього один раз, можна стати легше на 1,5 кг? Досягається такий ефект за рахунок прискорення метаболізму. Так що ходите в сауну пару раз в тиждень, отримаєте задоволення і розслабитеся після праведних трудів, а заодно і скинете зайву вагу. Худніть собі на втіху!

Гімнастика і фізичні навантаження

От уже де вам всі карти в руки! Вибирайте будь-який вид спорту, який вам до душі, і вперед до перемог і звершень! Активно бігайте, плавайте, ходите на аеробіку або в тренажерний зал, та просто робіть півгодинну гімнастику щоранку і гарантовано скинете до 3 кг за тиждень.

Здорове харчування і дієта

Звичайно, якби ви строго дотримувалися принципів здорового харчування, то навряд чи читали б цю статтю. Але ви можете ознайомитися з ними зараз, і незабаром проблема зайвої ваги перестане вас хвилювати.

  1. Їжте тільки тоді, коли дійсно голодні.
  2. Харчуйтеся по режиму і невеликими порціями.
  3. Після шести вішайте на холодильник замок. Зелений чай - ось ваш пізню вечерю.
  4. Розподіляйте свій денний раціон за принципом: «Сніданок їмо самі, обідом ділимося з друзями, вечеря віддаємо ворогам».
  5. Воду пийте або за 20 хвилин до їди або потім вже через дві години після трапези.
  6. Ваш раціон повинен складатися з якісних натуральних продуктів. Вживайте в їжу більше овочів і рослинної клітковини. Ніякої синтетики, ковбас, чіпсів і консервів. Забудьте про їхнє існування.
  7. Вивчіть докладніше основи роздільного харчування. Дуже дієва методика для нормалізації обмінних процесів в організмі. Принцип її приблизно такий: вуглеводи і білки не можна їсти один з одним. Тобто, кашу і картоплю їсте з салатом, м`ясо і рибу їсте з салатом. Кашу з м`ясом їсти не можна. Ось і вся премудрість.

А наостанок ознайомтеся з простою, але дуже ефективною дієтою, за допомогою якої можна легко втратити 1 кг протягом дня.

Овочева дієта «Схуднути на 3 кг за 3 дні»

Випийте будь-який фруктовий коктейль (фрукти, збиті в блендері) на сніданок. Пообідайте салатом з помідорів, огірків, болгарського перцю і зелені. На полуденок - будь-який свіжий овоч чи фрукт. Салат з квасолі з морською капустою - на вечерю. Пийте тільки воду без газу. Овочі і фрукти потрібно їсти тільки сирими, квасоля - відварну. Салати можна заправляти крапелькою оливкової олії. Протягом 3 днів, дотримуючись таку дієту, вам не залишається нічого іншого, як схуднути на 3 кг.

Як бачите, методів схуднення дуже багато. Зазвичай їх використовують в комплексі. Головне бажання. І пам`ятайте, профілактика завжди краще лікування. Контролюйте свою вагу, і тоді вам не доведеться застосовувати кардинальні заходи, адже для усунення вчасно виявленої проблеми потрібно найменшу кількість зусиль.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!