» » » » Як втратити свідомість?

Як втратити свідомість?

Як втратити свідомість?

Організм людини так влаштований, що при виникненні збоїв в його роботі відбувається втрата свідомості. Іноді хочеться використовувати таку можливість в своїх цілях і спеціально знепритомніти на кілька хвилин. Щоб зрозуміти, як це можна зробити, необхідно з`ясувати причини спонтанних непритомності.

Причини втрати свідомості

  1. Нестача кисню в мозку. Таке буває, якщо людина знаходиться в задушливому приміщенні або громадському транспорті. Раніше дівчата часто втрачали свідомість через тугих корсетів.
  2. Знепритомніти можна від жорсткої дієти, коли організм не отримує потрібних поживних речовин. Якщо мале споживання їжі супроводжується інтенсивними фізичними навантаженнями, то непритомності точно не уникнути.
  3. Втома, викликана постійною розумовою роботою, стресами, недоліком часу для сну, теж виводить з ладу всі органи і системи організму. Відбуваються раптові випадки відключення свідомості.
  4. Сильний біль.
  5. Серйозне захворювання.
  6. Вагітність.

Як втратити свідомість швидко?

Щоб використовувати цю властивість людини на свій розсуд, необхідно орієнтуватися на вищеописані причини. Крім цього, існує спосіб відключити свідомість на кілька секунд, але робити це потрібно тільки в крайніх випадках, тому що невідомо, як позначиться на здоров`ї така гра з організмом.

  1. Спочатку слід визначити місце для падіння.
  2. Потім одну-дві хвилини потрібно здійснювати вдихи і видихи в дуже швидкому темпі.
  3. Після чого зробити глибокий вдих і затримати дихання, відкинувши голову назад.
  4. Грудну клітку необхідно випрямити.
  5. Через кілька хвилин станеться втрата свідомості приблизно на півхвилини.

Причина цього в перенасичення мозку киснем. Після повернення в свідомість, відчуття бувають не найприємніші.



Якщо не хочеться експериментувати, можна просто зробити вигляд, що стався непритомність. Для цього раптово впасти і не реагувати на те, що відбувається навколо кілька хвилин. Після невеликого тренування буде виходити правдоподібно.

Непритомність - це не вихід з положення. Справитися зі складними ситуаціями і завданнями можна і по-іншому, взявши всю відповідальність на себе, як зріла особистість.

Інші способи втратити свідомість ви можете знайти в статті Як втратити свідомість.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!