» » » » Як підвищити температуру до 38?

Як підвищити температуру до 38?

Як підвищити температуру до 38?

Іноді виникають ситуації, коли людина прагне штучно підвищити температуру свого тіла. Як правило, це необхідно для отримання лікарняного листа. Існує чимало способів досягнення поставленого завдання. Деякі з них відрізняються максимальною ефективністю, інші діють нестабільно і залежати від фізіології конкретної людини.

Про те, як підвищити температуру до 38 і не нашкодити самому собі і піде мова в даній статті. Одним з найбільш безпечних способів є здійснення фізичних вправ. В принципі, кожен сам може визначити перелік вправ. Головне, щоб була досягнута висока стомлюваність. Крім цього, відносно безпечним методом можна вважати баню. Перебування в гарячій сауні або російській лазні забезпечить до 2 градусів підвищення температури.

Одним з найпростіших, але, тим не менш, досить ефективних методів є використання йоду. Достатньо всього 4-5 його крапель для того, щоб підвищити температуру тіла. Як приймати йод? Найкраще, змішати вищезгадане кількість даного елемента з водою і додати в стакан кілька ложок цукру. Крім цього, можна просто накапати йод на шматочок рафінованого цукру і з`їсти його.

Ці способи забезпечують практично стовідсоткове підвищення температури. Також досить ефективним методом є вживання графіту. Головне, робити це в невеликих кількостях. Що стосується більш екзотичних методів, підвищення температури можна домогтися приміщенням під пахви розрізаної цибулини на період від 10 до 15 хвилин.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!