» » » » Як викликати температуру?

Як викликати температуру?

Як викликати температуру?

Напевно кожному з нас іноді хотілося трошки повболівати. Це може бути бажання не піти в школу, університет, навіть на роботу. А як симулювати застуду? Звичайно ж, підняти температуру тіла! У цій статті ми поговоримо про те, як викликати температуру в домашніх умовах. Розглядати будемо тільки безпечні способи підняття температури.

Як підвищити температуру тіла

Для початку зазначимо, що в даній статті ми будемо розглядати способи підвищення температури тіла до 38 градусів за Цельсієм. Вище за цю позначку піднімати температуру не рекомендується, так як це може призвести до згубних наслідків для організму. Все-таки підвищення температури, нехай на незначний період часу, негативно відбивається на роботі серця, а також розумової діяльності і здатне привести до запаморочення, а також нудоти і навіть нетравлення.

  • Одним з ефективних способів підвищення температури тіла є використання йоду. Візьміть склянку води або шматок хліба. Додайте одну краплю йоду. Випивши склянку води або ж з`ївши шматок хліба з йодом, ви можете підвищити температуру тіла до 38 градусів. Причому підвищення температури відбувається практично миттєво, тому не рекомендується додавати занадто багато йоду, так як різке підвищення температури понад 38 градусів може викликати непритомність.
  • Інший спосіб полягає у використанні звичайної кави. Потрібно взяти гранульований кави в кількості 3 чайних ложок. З`їжте його і запийте звичайною водою. Підвищення температури станеться приблизно через 30 хвилин і триватиме так само, як і в випадку з йодом, кілька годин.
  • Також можна скористатися звичайним ванільним цукром або ваніліном, які продаються майже в кожному магазині. Розчиніть чайну ложку ваніліну в теплій воді і випийте. Температура підніметься досить швидко, проте це може статися дуже різко, тому рекомендується після прийняття відразу ж лягти в ліжко, щоб уникнути появи запаморочення.


Також ви можете скористатися дещо іншим способом. А саме - підняти температуру тіла на градуснику. Для цього зовсім не потрібно вмочати його в гарячу воду, а досить лише сильно розтерти.

Не рекомендується використовувати спосіб з поїданням грифеля. Він не є достатньо ефективним, до того ж може завдати шкоди організму. А про те, як ще можна викликати температуру, читайте в статті Як підняти температуру. Також рекомендуємо відвідати розділ температура.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!