Чому видно вени?

Чому видно вени?

Поява венозної судинної сітки на тілі - причина занепокоєння для жінок і чоловічої гордості, якщо це пов`язано з щоденним відвідуванням тренажерного залу. Причин, за якими вени стають сильно видно на тілі, безліч.

Отже, чому видно вени у людини з віком, і як з цим боротися? Головні причини цього:

  • варикозне розширення вен;
  • зайва вага;
  • вагітність у жінок;
  • надмірні навантаження і специфіка роботи;
  • якщо доводиться постійно перебувати на ногах.

Ноги при цьому набрякають, болять і швидко втомлюються. Іноді можуть виникати варикозні виразки, які заподіюють біль. Такі ж відчуття бувають при тромбофлебіті. Під час цієї хвороби запалюються стінки вени, і в її просвіті відбувається утворення тромбу.

Чому видно вени у часто жінок, які народили? У них через великі перенесених навантажень утруднюється відтік венозної крові від ніг. Такі вени добре видно крізь шкіру. Вони нагадують синюватих «павучків», синю «сіточку» або «шнурочки». Добре видно вени на гомілки.

Яскраво виражені вени і хворобливі відчуття виникають і при інших хворобах. Це склероз підшкірної клітковини і шкіри (розростається сполучна тканина), трофічні виразки внутрішньої поверхні гомілки (тут знаходиться багато прободающих вен), гіперпігментація шкіри (коли еритроцити виходять у міжклітинний простір), екзема, дерматит.

Яка б причина не була, якщо вени з`явилися у вас на ногах, допоможіть їм. Спочатку необхідно проконсультуватися у лікаря-флеболога, який призначить потрібне лікування. Якщо ви багато стоїте на ногах, тоді слід придбати в аптеці компресійну білизну або зробити його на замовлення з урахуванням всіх анатомічних особливостей ваших ніг.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!