Чи шкідливий мед?

Чи шкідливий мед?

Мед - це продукт, унікальний за своїми цілющими властивостями. Він підвищує імунітет, при правильному вживанні впорядковує роботу травного тракту, дає організму безліч мікроелементів. Не випадково мед використовують і в народній, і в традиційній медицині. Однак, на питання про те, чи шкідливий мед, доведеться відповісти ствердно. У певних випадках мед дійсно може бути шкідливий для людини.

У деяких людей мед викликає алергію і, отже, категорично протипоказаний ім. Схильних до алергії дорослих людей відносно небагато. Також не рекомендується давати мед всім малюкам до 2-3 років, у них ймовірність виникнення алергічної реакції дуже висока. Також мед - вельми калорійний продукт, і людям рекомендується обмежити його споживання.

Чим шкідливий мед для зубів? Останнім часом з`явилося досить багато тверджень про шкоду меду для зубів. Насправді, досить серйозних доказів цього немає. Завдяки своїм бактерицидним властивостям, мед не сприяє розвитку шкідливих мікроорганізмів на зубах, а велика кількість кальцію, що міститься в меді, навпаки, сприяє зміцненню зубної емалі.

Чи шкідливий підроблений мед? Способів підробки меду існує безліч. Можна стверджувати, що підроблений мед точно не принесе користь вашому організму. У якихось випадках він навіть може бути по-справжньому шкідливим. Так що купуйте мед, в якості якого ви впевнені.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!