Чи можна дітям мед?

Чи можна дітям мед?

У всьому міра хороша. І на питання, чи можна дітям мед, відповідь - так, можна, навіть корисно, але потроху. Завдяки меду, малюки отримають необхідні для повноцінного розвитку поживні речовини, включаючи білок, більше калорій, що сприяє поліпшенню апетиту. Необхідні для процесу формування кісток магній і кальцій засвоюються краще за участю меду.

Люди з давніх часів замислювалися, чи можна давати мед дитині. Стародавні єгиптяни знали, що в учнів він підвищує фізичні і розумові показники. На Русі мед давали дитині ще до того, як прикласти до грудей.

Чайної ложечки меду в денному раціоні дитини досить для міцного сну і в цілому гарного самопочуття, підвищення гемоглобіну, швидкого зростання і кращого прорізання зубів.

Не зловживайте медом! Організм малюка може відреагувати вже через 15 хвилин після прийому меду. Перевірте, що у дитини на мед немає алергії, не виникає розлад шлунка (в цьому випадку зменшіть дозу меду).

Заспокійливі, антисептичні властивості цього натурального продукту при правильному вживанні дадуть тільки позитивний результат.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!