» » » Що купити в подарунок?

Що купити в подарунок?

Що купити в подарунок?

Вам вже набридли багатогодинні походи по магазинах, а ви все ще ламаєте голову, що купити в подарунок близькій людині? У нас є декілька порад з цього питання.

Вибір подарунка - процес вкрай відповідальний. Ви ж хочете, щоб обрана вами річ стала дійсно бажана й затребувана, принесла в будинок радість, а не розбрат? Тоді, спробуємо розібратися, які речі варто вибирати в подарунок.

подарунок чоловікові

Ті, хто вважають, що вибрати подарунок чоловікові легко, дуже помиляються. Обрана вами річ не повинна бути формальною, вульгарної, що напружує або банальної. Що купити в подарунок чоловікові? Наприклад, щось оригінальне, то, що ніхто більше, крім вас, не подарує. Розглянемо загальні випадки.

  • Зброя. Кожен чоловік в глибині душі маленька дитина, і щиро порадіє макетів стрілецької зброї, самурайським мечам, арбалетів, козацької шаблі, макету автомата Калашникова. Ці предмети стануть відмінним прикраса кабінету замість кактусів і квіточок.
  • Предмети туалету. Якщо ви знаєте чоловіка дуже близько, порадуйте його екстравагантним краваткою з Дідом морозом або сімейними трусами зі смішним, викликає малюнком.
  • Гаджети. Ви тільки уявіть, як засяють у чоловіка очі побачивши робота зі штучним інтелектом, годин з навігатором, міні відео плеєра та інших електронних штучок. Тільки, не здумайте притягти електронну записну книжку - це вже минуле століття.

Не варто дарувати чоловікові подарунки з натяком на спільне майбутнє, він може бути не готовий до таких відносин. Чи не підійдуть, також, речі для дому. Забудьте про речі першої необхідності, господарських подарунки (праска, пилосос, пральна машинка і т. П.), Предметах, з натяком на невиконану домашню роботу.

подарунок жінці

Досвідчена жінка перед святом натякне своєму чоловікові, щоб їй хотілося отримати на свято. Але, раптом цього не сталося, або ви пропустили цей натяк? Пропонуємо деякі варіанти того, що купити в подарунок жінці.

Для мами, бабусі і тещі потрібно підібрати подарунок, який уособлює турботу. Це може бути теплий плед, красиве ковдру, посудомийна машина, сервіз або путівка в санаторій.



Жінці-керівнику варто вибрати солідний, яскравий, але жіночний подарунок. У цьому випадку, не підійдуть візитниці, щоденники або офісні аксесуари. Віддайте перевагу кімнатним квітам, плед ручної роботи, вишитим рушникам, антикваріату.

Для коханої жінки підійдуть романтичні подарунки, особливо важливо, як ви їх пріподнесёте. Приділіть увагу квітам, кулькам, сердечка. Організуйте романтичний вечір, подаруйте дороге нижню білизну, ювелірна прикраса або аксесуари. Чи не менше здивує і доставить море задоволення, сертифікат в спа салон або туристична путівка. Не варто дарувати косметику або парфуми, цей варіант допустимо, тільки, якщо ви знаєте назву.

подарунок дитині

Дізнатися, що купити дитині в подарунок, краще у самої дитини. Якщо ж, такої можливості немає, потрібно орієнтуватися на стать і вік малюка.

  • Від 1 до 2 років - машинки, ляльки, набір пластмасових інструментів.
  • 3-4 роки - зброя та спортивне приладдя для хлопчика, а ляльку - пупса або принцесу для дівчинки.
  • 5-6 років - підійдуть настільні ігри, дистанційні автомобілі, що говорять іграшки, шпильки і аксесуари для дівчаток, набори паперового ляльок, скриньки і набори для рукоділля.

Далі, варто відштовхуватися від індивідуальних захоплень дитини. Є список речей, які краще не дарувати, або робити це, тільки після дозволу батьків: домашні тварини, музичні агресивні іграшки, комп`ютерні ігри, зброю.

Ми навели лише деякі приклади з того, що можна купити в подарунок. Поставтеся до цього заняття творчо і звичайні будні засяють новими фарбами.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!