» » » Що подарувати колективу?

Що подарувати колективу?

Що подарувати колективу?

Для багатьох роботодавців свята - це суцільний головний біль. Крім того, що потрібно влаштувати корпоратив для співробітників, потрібно ще й вибрати для них подарунки. Багато відбуваються стандартними наборами з цукерок, шампанського, квітів і т.д. Однак якщо ви хочете проявити трохи більше уваги до своїх співробітників, ми розповімо вам, що подарувати колективу, щоб всі співробітники залишилися задоволені.

Подарунки з розумом

З вручення подарунків з нагоди Нового року, Восьмого березня або 23 лютого можна отримати вигоду, якщо використовувати цю ситуацію з метою маркетингу. Якщо ви розмістите свій логотип або назва фірми на подарованих речах, це може стати своєрідною рекламною акцією. Ми не радимо вам дарувати своїм співробітникам сувенірну продукцію або канцелярське приладдя, які ви безкоштовно роздаєте своїм клієнтам. Але якщо ви замовите футболки, толстовки, пледи, подушки, красиві гуртки, термоси і т.д. з логотипом компанії, і ваші співробітники залишаться задоволені, і ви будете в плюсі.

Якщо ваша компанія надає будь-які послуги, ви можете спробувати домовитися з компанією-партнером обмінятися подарунковими сертифікатами однакової номінальної вартості. Так все залишаться у виграші. Така своєрідна форма натурального обміну.

Можна подарувати якісь практичні побутові предмети, корисні в господарстві, такі як рушники, кухонне начиння, всілякі статуетки і т.д.

жіночий колектив

Звичайно, всі жінки люблять квіти. Але дарувати кожній жінці по квіточці якось незручно, а на гарні букети доведеться неабияк витратитися. Вихід - подаруйте їм живі квіти в горщиках. Ті, кому вони сподобаються, віднесуть їх додому і будуть ще довго ними милуватися. А ті, кому квіти не потрібні, зможуть залишити їх тут же, на робочому місці (якщо, звичайно, техніка безпеки дозволяє). Так, незабаром у вас на роботі може з`явитися своя оранжерея.



Деякі компанії дарують своїм співробітникам своєрідні «продуктові набори» до святкового столу. Зазвичай в таких випадках робиться вибір не на користь якості, а скоріше кількості продуктів в наборі. Не потрібно думати, що ваші співробітники не ходять в магазини і не знають, скільки коштує подарована вами пляшка шампанського. Закупити найкраще по одній упаковці чаю і кави, але якісних: чай - листовий, кава - мелений або в зернах. Так от цих продуктів буде хоч якась користь, а не просто їх викинуть у смітник. Жінкам можна додатково подарувати по шоколадці

чоловічий колектив

Стандартний набір з піни для гоління і гелю для душу на 23 лютого, звичайно, корисний предмет, але банальний настільки, що вже навіть не смішно. Проявіть оригінальність!



Можна, наприклад, купити для чоловіків недорогі набори шампурів або по невеликому мангалу - адже напевно більшість чоловіків ходить на природу. Коли потеплішає, випробувати їх можна буде на якомусь корпоративному пікніку.

Можна подарувати всім по флешці - і недорого, і корисно. Напевно, кожному стане в нагоді.

Замість того, щоб дарувати алкоголь, подаруйте чоловікам краще якісь недорогі спортивні аксесуари: еспандер, скакалку, шапочку для плавання і т.д.

Можна запросити фотографа і замовити сувенірну продукцію з друкованими фотографіями колективу: гуртки, календарі тощо

Ще один варіант - різні антистресові подушки та іграшки. І співробітникам приємно, і буде куди зігнати негатив, що виникає в ході робочого процесу.

Дарування подарунків співробітникам збільшує їх лояльність до роботодавця. Однак цей жест не принесе ніякої користі іміджу компанії в очах співробітників, якщо ви будете дарувати абсолютно даремні подарунки «для галочки». Якщо ви зможете показати, чого ж ви про своїх співробітників і для вас важлива їхня робота, ви зможете очікувати від них сумірною віддачі.

Більше варіантів подарунків шукайте в статтях:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!