» » » Що можна подарувати чоловікові?

Що можна подарувати чоловікові?

Що можна подарувати чоловікові?

Якщо жінкам зазвичай прийнято дарувати квіти, парфумерію і косметику, то з питанням, що можна подарувати чоловікові, труднощі виникають значно частіше. Пов`язано це в основному з тим, що представники чоловічої статі менш трепетно ставляться до різного роду речей, сувенірів і іншим черговим подарункам, тому для того, щоб їх здивувати, необхідно вгадати напевно. Нижче кілька варіантів подарунків, які можна піднести батькові, брату, синові, одному, хлопцю, начальнику і т.д.

шкіргалантерея

Хорошим подарунком може стати виріб з натуральної шкіри, таке як ремінь, портмоне, візитниця, ключниця, рукавички і т.д. Віддайте перевагу якісним і міцним виробам, а не женіться за впізнаваністю бренду. Головне, щоб ці предмети якомога довше зберігали пристойний зовнішній вигляд.

Рукавички для сенсорних дисплеїв

У зв`язку з повсюдним поширенням смартфонів такі рукавички набирають все більшої популярності по всьому світу. Завдяки спеціальним ниткам, вшитим в пальці, за допомогою таких рукавичок можна розблокувати і скористатися смартфоном або планшетом, не знімаючи їх. Для Росії, з її холодними зимами, вони особливо актуальні.

Аксесуари для куріння

Якщо іменинник курить, йому можна подарувати що-небудь з тютюнової крамниці: фірмову запальничку, трубку, портсигар, машинку для закочування сигарет і т.д. Якщо ж ви хочете, щоб він навпаки відмовився від цієї згубної звички, подаруйте йому електронну сигарету.

Сонячні окуляри

Хороший стильний подарунок. Безумовно, окуляри варто підбирати, виходячи з форми особи і особистих переваг іменинника. Але якщо ви добре його знаєте, то можете спробувати йому догодити.

Спортивний інвентар

Залежно від того, чим іменинник більше цікавиться, йому можна подарувати який-небудь спортивний інвентар (гантелі, грушу, еспандер, набір для настільного тенісу, м`яч і т.д.) або якісь предмети з символікою улюбленої команди.

Ювелірні прикраси



Чоловікам дарують ювелірні прикраси значно рідше, ніж жінкам. Однак такі невеликі презенти, як запонки, затиск для краватки або невеликий браслет з дорогоцінних металів, підкреслить стиль їхнього власника.

Бритвений набір або електрична бритва

Велика частина чоловіків на земній кулі змушена регулярно голитися. В якості презенту чоловікові будь-якого віку замість стандартних станків для гоління ви можете придбати або дуже зручну і довговічну електробритву, або оригінальний набір для гоління.

Предмети для пікніка

Якщо чоловік любить часто ходити на природу, йому можна подарувати набір для пікніка, невеликий переносний мангал, набір шампурів, сумку-холодильник і інші речі, корисні для походів і подорожей.

Цікавий блокнот або щоденник

У магазинах канцтоварів та прикольних подарунків зараз можна знайти величезний вибір різних записників, виконаних в оригінальному або гумористичному стилі. Ви сильно здивуєтеся тому, як обрадує чоловіка такий подарунок, адже зайняті люди часто потребують розділі Завдання за розкладом, але багато хто просто не знаходять часу, щоб його купити.

Обкладинка на документи



Чоловікові можна подарувати цікаву обкладинку на паспорт, водійські документи або закордонний паспорт, які постійно будуть нагадувати своїм видом власнику про вас.

Цифрова фоторамка

Цифрові технології майже остаточно витіснили перш звичні нам плівкові фотоапарати. Фотографії зараз ніхто вже не друкує - їх зберігають на цифрових носіях. Оригінальним подарунком може стати цифрова фоторамка, на якій можна зберігати і демонструвати фотографії високої роздільної здатності в режимі слайд-шоу на ЖК дисплеї.

Дартс, шахи, нарди

Цікаві самі по собі ці ігри можна зробити ще більш захоплюючими, якщо придбати їх спеціальні подарункові алкогольні варіації. Якщо іменинник часто подорожує, йому можна подарувати дорожні шахи, нарди або шашки.

ліхтар

Якісний потужний ліхтар - незамінна річ де завгодно: на риболовлі, в гаражі, в господарстві і т.д.

Сокира, пила або набір інструментів

Ще варіанти подарунків, корисних в господарстві. Навіть якщо ці предмети у іменинника вже є, нові інструменти зайвими ніколи не бувають.

Кальян

Оригінальний подарунок навіть для тих, хто не курить. З кальяном завжди приємно розслабитися вдома на самоті або в компанії друзів.

Термос або термокружка

Зручні пристосування, які завжди можна взяти з собою куди-то в дорогу або просто на випадок, якщо ви не встигли випити кави з ранку і вирішите взяти його з собою на роботу.

Грамота або кубок

У спеціальних магазинах сувенірної продукції ви можете замовити персональну грамоту або кубок, на яких будуть відзначені ті чи інші заслуги іменинника. Необов`язково підходити до питання серйозно: кубок може бути виданий «кращому чоловікові» або «краще програмісту», а грамоту можна не тільки підписати, але і оформити відповідним чином.

Набагато більше оригінальних ідей ви знайдете в розділі Подарунки для чоловіків.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!