» » » Що подарувати хрещеному?

Що подарувати хрещеному?

Що подарувати хрещеному?

Ви можете дуже рідко бачитися з хресним, але в більшості випадків ця людина грає важливу роль у вашому житті і йому ви багато чим завдячуємо рисами свого характеру. Хрещений - це ваш хлопчик закінчив школу, який з дитинства наставляє вас і дає вам цінні життєві поради. З нього хрещеники беруть приклад, а для хрещениць він стає вірним захисником. Природно, що коли виникає привід порадувати хресного будь-яким подарунком, вам хочеться подарувати щось вартісне і значуще. Нижче представлено кілька цікавих варіантів того, що подарувати хрещеному.

варіанти подарунків

  1. Іменні або просто цікаві келихи під пиво, вино, коньяк, віскі і т.д. або чашки для чаю і кави - в залежності від того, що хресний більше воліє.
  2. Елітний алкоголь. У спеціалізованих магазинах можна підібрати, наприклад, пляшку коньяку або вина того року, коли відбувалося ваше хрещення.
  3. Що-небудь з чоловічої шкіргалантереї. Це може бути ремінь, гаманець, візитниця і т.д. Головне, щоб виріб був по-справжньому якісним і виглядало відповідно. Дешеві підробки дарувати не варто.
  4. Якщо хресний часто носить ділові костюми або сорочки, йому можна придбати запонки або затиск для краватки.
  5. Електрична бритва - практично безпрограшний варіант подарунка. Навіть якщо бритва у хрещеного зараз є, він завжди може відкласти нову бритву до кращих часів, поки стара не зламається.
  6. Якщо ви не обмежені в коштах, можете спробувати вибрати щось в ювелірному відділі. Перевагу краще віддати прикрасам зі срібла або платини, тому що золото носять далеко не всі чоловіки.
  7. Якщо хресний курить, подбайте для нього оригінальну фірмову запальничку або портсигар. Також можете спробувати подарувати йому трубку зі спеціальним тютюном. Якщо раніше він ніколи не пробував курити трубку, можливо, йому сподобається посидіти ввечері на балконі з келихом коньяку і трубкою хорошого тютюну.
  8. Кращий подарунок - книга. У будь-якого порядного людини в будинку є бібліотека. Хрещеному можна подарувати гарне подарункове видання будь-якої книги відповідно до його інтересами, яка стане гідною прикрасою його бібліотеки.
  9. Якщо у хрещеного добре розвинене почуття гумору, можна подарувати йому футболку або толстовку з жартівливій написом або картинкою. Ви можете навіть самостійно вибрати і віддрукувати на футболці зображення, звернувшись в друкарню, відчутно допомагає такого роду послуги. Наприклад, в якості жарту можете віддрукувати на футболці будь-якої фрагмент з фільму «Хрещений батько».
  10. Якщо у хрещеного є автомобіль, можете подарувати йому GPS-навігатор. Це корисний і функціональний подарунок, який напевно стане в нагоді будь-якому автолюбителю, а вибір таких пристроїв в магазинах побутової техніки останнім часом дозволяє підібрати навігатор на будь-який смак і гаманець.


Оригінальні ідеї подарунків для чоловічої статі можна знайти в розділі нашого сайту Подарунки для чоловіків.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!