» » » Що подарувати чоловікові в 50 років?

Що подарувати чоловікові в 50 років?

Що подарувати чоловікові в 50 років?

50-річчя - це поважна ювілейна дата, якийсь рубіж, на якому стоїть вже зрілий, що відбувся чоловік. Подарунки-дрібнички тут виключаються, необхідний значимий подарунок, який підкреслить винятковість, важливість і досягнутий статус ювіляра.

Що подарувати чоловікові на 50 років?

Сувенірна зброя. Будь-який чоловік в душі мисливець і годувальник. Такий подарунок буде підкреслювати мужність, стійкість, відвагу ювіляра. Сувенірна зброя може бути не тільки серійним, а й ексклюзивно зробленим на Ваше замовлення.

Побутова техніка. Серйозні подарунки для серйозних чоловіків. Якщо у Вас немає точної інформації про щось, наприклад, необхідному в будинку, Ви завжди можете звернутися до новинок світу техніки. Так, відеореєстратор на автомобіль або електронну записну книжку оцінять більшість чоловіків, навіть якщо раніше вони не замислювалися про їх потреби.

Хороший годинник. Ще одна знахідка з тих, що можна подарувати чоловікові на 50 років. Ставлення чоловіків до годинника дещо інше, ніж у жінок. За відсутності будь-яких інших прикрас, наручний годинник можуть стати оплотом елегантності і респектабельності для чоловіка. Враховуйте спосіб життя ювіляра при виборі годинника - так, електронні, швидше за все, будуть виглядати занадто молодіжно, якщо чоловік не захоплюється спортом або активним туризмом. Якщо Ви забобонні і вважаєте, що годинник дарувати не можна, можна спритно обійти цю прикмету - продайте подарунок ювілярові за дрібну монетку - формально всі правила буду дотримані!

дорогий алкоголь. Щось, що ніколи не вийде з моди. Можливо, не найоригінальніший подарунок, але один з найпопулярніших і затребуваних, особливо якщо Ви знаєте смакові пристрасті іменинника. До речі, тут упаковка теж може бути в формі рушниці тощо.

парфуми. Якщо іншої відповіді на питання, що подарувати чоловікові на 50 років не знайшлося, можна придбати парфум. В принципі, універсальний подарунок, але потрібно знати хоча б приблизно, яким запахам чоловік віддає перевагу.



Звичайно ж, завжди потрібно пам`ятати про інтереси ювіляра - іноді відповідь лежить на поверхні: запеклому рибалці, мисливцеві, спортсмену можна досить вдало підібрати що-небудь в спеціалізованих магазинах.

Також можна скористатися такою зручною і приємною річчю як подарунковий сертифікат. На сьогоднішній день дуже багато компаній практикують надання такої послуги. Швидше за все, Ваш чоловік оцінить знання Вами області, де він в свою чергу зможе підібрати собі щось до душі.

Безсумнівно приємним для людини буде подарунок, який містить в собі якесь послання / побажання - сучасний сервіс може написати / вигравіювати будь-яку фразу або малюнок практично на будь-якій поверхні. Від принта на футболку з якою-небудь з ваших спільних фотографій до гравіювання мудрої фрази Конфуція на подарунковій фляжки. Подумайте, можливо, Вас з іменинником пов`язують якісь моменти, які просто зобов`язані бути відображеними!

Якщо Ви придумали, що подарувати чоловікові на 50 років, але асортимент магазинів Вашого міста не може задовольнити Ваші запити, можете попробовть Інтернет-магазини.

У разі, якщо Ви все ще не можете вирішити, що подарувати, спробуйте посоветоватьсяс його родичами, колегами, друзями.

Яким би не був подарунок, постарайтеся також його правильно піднести, знайти потрібні слова, які буду приємні ювілярові, і разом з Вашим презентів залишать про Вас незабутнє враження!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!