» » » Що подарувати хресною?

Що подарувати хресною?

Що подарувати хресною?

Відносини між хрещеною матір`ю і її хресними сином або дочкою можуть скластися по-різному. Ці дві людини, не пов`язані кровними узами, можуть стати як справжніми друзями, так і зовсім бути ледь знайомі. Багато в чому це залежить від поведінки самої хресної мами, адже саме вона разом з хресним батьком має стежити за духовним розвитком її хрещеника або хрещениці і всіляко наставляти їх на життєвому шляху. Якщо для вас хрещена стала другою мамою і ви хочете якось відплатити їй за все зроблене вам добро, перед вами може встати серйозне питання, що подарувати хресної. Давайте разом розглянемо кілька варіантів.

Ще раз повторимо, що подарунок для хресної багато в чому залежить від того, в яких ви з нею відносинах. У цій статті ми наведемо приклади найбільш нейтральних подарунків, які можна подарувати практично при будь-якому розкладі.

Посуд, сервіз або столові прибори

Гарний сервіс, чайна пара або комплект красивих столових приладів в будинку ніколи не буде зайвим. Щоб зробити подарунок оригінальніше, ви можете замовити дарчий напис або гравіювання на цих предметах. Коштувати це буде не так дорого, зате так ви покажете хресної, що подарунок вибирався ретельно і з душею.

Торт на замовлення

Яким би не був привід, за яким ви вирішили піднести подарунок хрещеної, ви можете звернутися в будь-яку кондитерську і замовити торт з індивідуальним дизайном і будь-якої вподобаної начинкою. Залежно від вашого бажання і фінансових можливостей вам запропонують торти різного розміру, форми і змісту. Торт можна прикрасити звичайної вітальним написом, а можна замовити торт химерної форми, наприклад, у формі вази з квітами.

Косметика



Косметика - це безпрограшний варіант подарунка, який можна подарувати будь-якій жінці будь-якого віку. Звичайно, декоративну косметику краще не дарувати, так як вгадати з її вибором дуже складно. Однак різні гелі для душу, шампуні, мило та інші косметичні засоби вимагають не настільки ретельного вибору. Ви можете купити як вже готовий набір косметики, так і зібрати його самостійно.

Набір чаю або кави

Залежно від того, що ваша хрещена більше любить, ви можете також зібрати для неї набір різних сортів чаю або кави. Якщо вам цього здасться мало, ви можете також додати в набір спеціальний чайник і чашки для чайної церемонії або турку для приготування кави. Досить оригінальним подарунком стане набір для приготування кави на піску. Найпростіший такий набір складається з декількох кавоварок, ложки, лопатки, жаровні і власне піску. Також в набір можна додати різні спеціальні приправи для кави і добавки для чаю.

Як прийнято говорити, в будь-якому подарунку головне - увага. Якщо ви перебуваєте з хресною в хороших відносинах, сам факт того, що ви постаралися вибрати для неї подарунок, буде їй приємний.

Більше оригінальних ідей подарунків для представниць жіночої статі ви знайдете в розділі нашого сайту Подарунки для жінок.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!