» » » Що подарувати на 18?

Що подарувати на 18?

Що подарувати на 18?

Вісімнадцятий день народження - чи не найважливіша дата для будь-якого жителя нашої країни. З цього моменту він офіційно перестає бути підлітком і стає повноправним членом суспільства.

У зв`язку з цим виникає питання, що подарувати на 18 років людині, яка вступає в доросле життя? Нижче представлено кілька ідей.

Сертифікат на гру в пейнтбол або лазертаг на команду

У такі рухливі ігри, як пейнтбол або лазертаг, цікаво грати в будь-якому віці. Запропонуйте імениннику зібрати команду і побігати, постріляти в суперників. Маса позитивних емоцій і незабутні враження гарантовані.

Квитки на концерт улюбленої групи

Майже всі підлітки шукають шляхи до самовираження через музику. Якщо ви точно знаєте, якого виконавця або групу слухає іменинник, постарайтеся дістати квиток на його або їх концерт.

Модні гаджети

Якщо ви плануєте неабияк витратитися на подарунок, можете придбати щось з технічних новинок, що вийшли за останній час. Новенький смартфон, MP3-плеєр або планшет стануть відмінним приводом, щоб покрасуватися перед однолітками.

Навушники



Ще один варіант для подарунка меломанові. Крім того, такий подарунок відмінно підійде і для любителів комп`ютерних ігор, яких серед сучасної молоді переважна більшість.

Спортивний інвентар

В молодості більшість людей ще веде рухливий спосіб життя. Поки ти молодий, потрібно рухатися якомога більше. Тому навіть якщо іменинник не бігає вранці і не відвідує тренажерний зал, зробити його або її дозвілля більш різноманітним допоможе м`яч (футбольний, волейбольний, баскетбольний), набір для настільного тенісу або ракетка для великого тенісу, боксерська груша і т.д.

відеокліп

Останнім часом досить модно стало робити на день народження з фотографій, химерних переходів і красивою фонової музики справжній відеокліп, який демонструє найприємніші моменти життя іменинника разом з вірними друзями та рідними. Повірте, ті кілька хвилин, які триватиме привітання, і гості, і сам винуватець торжества проведуть з завмерлим подихом, і подарунок зробить належний ефект.

Подарунки дівчині

Сертифікат в спа-салон або салон краси



Незважаючи на те, що молода шкіра потребує менше ретельного догляду, ніж в`яне, жодна жінка не відмовиться від масажу, манікюру або будь-який інший косметичної процедури.

Косметика

У будь-який молоденької дівчини вдома є свій парфумерний і косметичний салон. У 18 років здається, що косметики багато не буває. У цьому віці багато дівчат ще не знайшли свій стиль і продовжують експериментувати із зовнішністю. Тому можете сміливо дарувати їм косметику, в тому числі і декоративну.

Коштовності або біжутерія

Вибір залежить від ваших фінансових можливостей. Молодій жінці доречно дарувати як прикраси з дорогоцінних металів і каменів, так і майстерну біжутерію. З чим їх носити, дівчина сама напевно розбереться.

Подарунки хлопцю

Флешка з великим об`ємом пам`яті або зовнішній жорсткий диск

До вісімнадцяти років у більшості з нас на комп`ютері накопичується стільки інформації, що її не може вмістити пам`ять навіть найпотужніших ноутбуків і комп`ютерів. Видаляти щось завжди шкода - а раптом саме ця програма або це відео знадобиться мені в майбутньому? Тому зовнішній жорсткий диск або флешка напевно стануть корисними подарунками для будь-якого хлопця.

Швейцарський ніж

Такі ножі стали вже своєрідною класикою. Вони зручні, міцні, компактні і багато моделей дуже функціональні. Такий подарунок стане в нагоді скрізь, але перш ніж дарувати ніж, переконайтеся, що ніхто цього не зробив до вас.

гра

Як кажуть, перші 40 років дитинства у чоловіка найважчі. І хоча до 18 років багато хлопців вважають себе вже дорослими, вони також продовжують грати в ігри. Якщо іменинник не захоплюється комп`ютерними іграми, подаруйте йому якусь настільну гру. Зараз у продажу є великий вибір ігор для вечірок і великих і маленьких компаній, наприклад, твістер або алкогольні шахи. Кому що до душі.

Не обов`язково ставитися занадто серйозно до подарунка. Так, 18 років - важлива дата, але не ювілей. Нехай подарунок буде краще веселим і незабутнім, ніж дорогим і зовсім марним.

Більше цікавих ідей ви знайдете в статті Що подарувати хлопцеві на 18.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!