» » » Який форд (ford) краще?

Який форд (ford) краще?

Який Форд (Ford) краще?

Вибір автомобіля - відповідальне рішення в житті кожного чоловіка, та й в сучасному світі, жінки теж. При цьому розмаїтті автомобільного ринку, покупець може розгубитися. Вибрати авто можна на будь-який смак і кишеню, покупець і розгубитися може.

У нашій статті ми розглянемо відому всім марку автомобілів Ford. Ми опишемо деякі характеристики найпопулярніших моделей "Форда". У жодному разі, не будемо наполягати на тому, що якийсь "Форд" кращий за інший. Ми лише правдиво розповімо про всі, а вибір, який "Форд" краще, залишиться за вами. До речі, мало хто знає, що перше покоління "Фордів", випускалося на автомобільному заводі російського міста Всеволожска.

Форд Куга

Перший автомобіль, який ми розглянемо - "Форд Куга". Це сучасний п`ятимісний позашляховик. Його можна назвати елегантним і стрімким в своєму дизайні. Все від фар до ліній капота, виконано в кінетичному модернізованому дизайні. "Форд Куга" має інтелектуальну систему повного приводу Haldex, яка відповідає за ведення та здатна самостійно управляти колесами. Як позашляховик "Форд Куга" має відмінну прохідність. "Форд Куга" високотехнологічний автомобіль, який забезпечує повну безпеку і комфорт усередині його салону. Один з плюсів інтелектуальної системи Haldex - перебуваючи в салоні автомобіля, ви побачите на приладовій панелі відображення стану ваших шин. Якщо там впаде тиск, ви відразу помітите це на власні очі.

Форд Фокус

Мабуть, перший автомобіль, який приходить на розум, розмовляючи про цю марку - "Форд Фокус". На сьогоднішній день випущено вже десять різних моделей "Форд Фокуса". Ви можете стати щасливим володарем будь-якої моделі: седан, позашляховик, купер, 5-ти дверний мінівен і інших. І так, який "Форд Фокус" краще? Зовні будь-який "Форд" виглядає динамічним і стильним. Салон автомобіля, дуже модернізований, і виконаний в стилі кабіни пілота. Автомобіль оснащений приладами високих технологій.



Почнемо розглядати який "Форд Фокус" краще з типом кузова Седан.

  • Форд Фокус Седан можна назвати спортивним динамічним автомобілем, а також високотехнологічним (дисплеї, монітори, багатофункціональний кермо і багато іншого). Під капотом ви виявите потужний турбодизель TDCI Duratorg.
  • Схожа модель - Форд Фокус Вагон, це п`ятидверний позашляховик з динамічним і витонченим дизайном. Салон позашляховика дуже місткий і комфортний. Автомобіль володіє різними функціями і додатковим обладнанням. У салоні є розетка електричного живлення. До музичного програвача ви можете підключити свій мобільний телефон.
  • Форд Фокус Купе-кабріолет - це нова модель марки Форд. Цей новий автомобіль оснащений усіма необхідними функціями, нітрохи не поступається за наявністю функціональності будь-якого іншого автомобілю. Його дизайн легкий і елегантний, з жорстким складним дахом.
  • Форд Фокус ST Вагон - це абсолютно новий універсал класу С. Його презентація відбулася лише у вересні 2011 року. Автомобіль представлений на ринку в трьох комплектаціях. У базовому виконанні універсал оснащений шістьма подушками безпеки, кондиціонером і системою безключового входу в салон.

Ви все ще думаєте, який "Форд Фокус" краще? Тоді ми опишемо вам ще пару моделей.

Форд Фокус 3



На звання найпопулярнішого автомобіля в світі претендує "Форд Фокус 3".

Комбінація приладової панелі виконана лаконічно і доступно. Розрахована вона на середньостатистичного користувача. Щоб розуміти, чому цей автомобіль довгий час був лідером продажів, озвучимо вам стандартну комплектацію "Форд Фокуса 3". І так в цьому автомобілі гольф - класу присутні:

  • Сталеві колісні диски
  • кондиціонер
  • Круїз контроль
  • охолоджуваний бардачок
  • Подушки безпеки водія і пасажирів
  • Протитуманні фари
  • Обігрів дзеркал
  • центральний замок
  • Розкладається заднє сидіння.

Достатній комфорт для одного автомобіля, чи не так? Однак нагадуємо, що ми ні в якому разі, не наполягаємо на тому, який "Форд" краще, і який варто купувати. Ми опираємося на статичних знаннях, а з вами ділимося тільки досвідом та інформацією.

І так, допусти, ви вже визначилися для себе, який "Форд Фокус" краще вам підходить, і хочете придбати. У такому випадку, ви поділимося з вами деякими порадами, на що необхідно звернути увагу при покупці даного автомобіля.

  • Перевірте, щоб горіла лампочка check engine.
  • Перевірте, щоб не бринькав каталізатор, при ударі по корпусу.
  • Перевірте роботу замків, дверей, центрального замка, пульта управління.
  • Перевірте стан підшипників, коліс, проводки.
  • Перевірте наявність записів в сервісній книжці.

Наші поради, допоможуть вам не тільки вибрати який "Форд" краще, але і як зробити перші роки користування необтяжливими. Звичайно, найкраще, якщо автомобіль пройде комп`ютерну діагностику та обстеження на підйомнику. Що стосується питання ціни, то "Форди" досить демократичні в цьому плані, наприклад, сьогодні, абсолютно новий "Форд Фокус 3" обійдеться вам в 750 тисяч рублів. Один з мінусів "Форда" в тому, що при ремонті, або якщо ви купите старий автомобіль з рук, відремонтувати вам вдасться не все. Особливо якщо це модель випущена рік - два назад. Наприклад, двигун або коробку передач, необхідно буде замовити нову. Швидше за все, поблизу в автомагазинах такі запчастини ви не знайдете.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!