» » » Як розібрати ключ?

Як розібрати ключ?

Як розібрати ключ?

Буває, що ключ від автомобіля приходить в несправність в самий невідповідний момент, змушуючи водія екстрено шукати можливість або усунути неполадку, або скористатися іншим засобом пересування. Ми хочемо поділитися універсальної інструкцією для всіх автолюбителів? Як розібрати ключ від власного автомобіля за короткий час, своїми силами і з позитивним результатом?

Отже, для того, щоб усунути неполадки, необхідно дотримати наступні умови:

  1. Створити яскравий джерело світло
  2. Озброїтися набором викруток для годин
  3. взяти кусачки
  4. Придбати одеколон або спирт

Як розібрати ключ свого авто

Неможливо при поломці ключа просто замінити його на інший. Справа в тому, що в кожному з них знаходиться спеціальний передавач, який активує іммобілайзер. Передавач являє собою маленький чіп. Його-то і потрібно буде перенести в новий пристрій. Тому:

  1. Уважно перевірте корпус ключа. Якщо в пристрої є тріщини - розкрийте їх за допомогою ножа або іншого гострого предмета.
  2. У разі якщо пошкоджень немає, а сам корпус литий, доведеться вирізати чіп. Щоб зробити це дуже точно, необхідно 100% -во встановити місце розташування передавача. Зробити це можна кількома способами:
  3. ще раз ознайомитися з інструкцією по експлуатації вашого авто: там може бути зазначено, де саме знаходиться чіп. Наприклад, як розібрати ключ форд можна подивитися тут;
  4. направити на ключ яскравий джерело світла. Місце, де знаходиться схема, буде темною плямою в просвіченої конструкції;
  5. «Погуглити» - спробуйте знайти відповідь на це питання в інтернеті. Напевно знайдете чимало постраждалих від схожої проблеми, готових поділитися досвідом з новачками
  6. Відокремлюємо пластмасу від корпусу ключа. Увага: робити це потрібно дуже акуратно, щоб не зачепити чіп.
  7. Коли він виявиться на поверхні, протріть його поверхню одеколоном або спиртом.


Якщо мова йде про розборі викидного ключа, процес зі звільнення чіпа проходить набагато простіше. Як приклад подивіться, як розібрати ключ фольксваген:

  1. Відключаємо сигналізацію автомобіля
  2. Відокремлюємо від корпусу наклейку з емблемою марки машини.
  3. За допомогою часових викруток викрутити болтики, що з`єднують корпус. Будьте уважні: належить запам`ятати точне місце розташування болтів - зафіксувати, до якого отвору належить кожен із них.
  4. За допомогою плоскої викрутки від`єднайте обидві частини корпусу один від одного.
  5. вийміть мікрочіп
  6. Дістаньте лезо приладу і механізм викиду.
  7. Розберіть кнопки.
  8. У разі, якщо має бути знову зібрати прилад, почніть збірку в зворотному порядку: спочатку кнопки, потім лезо і механізм викиду і так далі.

Якщо вам цікаво, як розібрати ключ мерседеса, пройдіть по цій засланні.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!