» » » Як опустити машину?

Як опустити машину?

Як опустити машину?

Підвіска в транспортному засобі грає основну роль при управлінні автомобілем. Цей пристрій є сполучною ланкою між кузовом авто і дорожнім покриттям. У деяких людей, чому то автомобіль з маленьким кліренсом здатний викликати більше емоцій, ніж із завищеною підвіскою, не дивлячись на те, що в основному низьку підвіску використовують виключно для авто зі спортивним характером. І в цій статті ми поговоримо про те, як опустити машину і, як результат, підвищити контроль над автомобілем на дорозі. Адже дуже часто і прості автовласники встановлюють на свої авто низьку підвіску. 

Як знизити машину

Найдоступнішим методом можна по праву вважати зрізання декількох витків зі встановленою штатної пружини. Ті, хто не має наміру витрачати гроші на придбання занижених пружин можуть самі відпиляти витки пружин (в межах 1.5-3 витка). Таке підрізання здійснюють болгаркою, або пилкою по металу. Коли машина звалиться, розрізають витки навпіл і витягують. Потім роблять підрізання відбійника, і закріплюють пружину хомутом, встановлюючи її через просвердлений отвір. Такий підхід, безперечно, зменшить кліренс, але не дасть бажаного результату і, в кращому випадку, автомобіль не втратить колишню керованість.

Другий метод полягає в покупці спеціальних коротких пружин, які можуть бути посилені зі змінним витком, або просто нижче штатних, і, які виготовлені виключно під певний транспортний засіб. Такі пружини володіють необхідною жорсткістю і висотою.



Також, віддавши перевагу пневмоподвеске (найдорожчому способу підняття або опущення авто) або комплекту підвіски з регульованим кліренсом (автоматично регулюється жорсткість амортизаторів) у вас завжди буде можливість, при необхідності підняти (в зимову пору року) або опустити (на літній період) свій автомобіль .

Це метод полягає в покупці спеціального комплекту, який включає в себе пружини, спеціальні відбійники амортизаторів і амортизатори з меншим ходом штока. Такий підхід можна вважати оптимальним у вирішенні питання про те, як знизити авто. Транспортний засіб при даному варіанті буде дуже впевнено вести себе на дорозі. А для більшого результату зробіть ще й установку широкої низкопрофильной гуми.

Пам`ятайте, що встановлюючи на свій автомобіль низьку підвіску, вам належить випробувати ряд незручностей. Найменша вибоїна на дорожньому полотні буде жорстко віддаватися в кузов машини, так як, занизивши підвіску, ви практично виключіть вертикальне розгойдування. В значній мірі знизитися і можливість проходу транспортного засобу в зимовий час. Підвищиться знос механізмів рульового управління.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!