» » » Для чого зволожувач повітря?

Для чого зволожувач повітря?

Для чого зволожувач повітря?

Зараз питання про те, для чого зволожувач повітря, дуже часто розглядається не тільки в медичних колах, а й серед простого населення. Всі хочуть мати гарне здоров`я, особливо в зимовий період. Адже саме в цю пору року вологість в будинку дуже низька - 20-30%, тоді як норма - 40-60%. Давайте подивимося, як можна за допомогою зволожувача повітря домогтися нормального самопочуття.

Навіщо зволожувати повітря?

Є деякі рослини, які прекрасно розвиваються в сухому кліматі. Вони роками ростуть в будинках з сухим повітрям і відчувають себе чудово. Однак якщо їм все-таки підвищити вологість у кімнаті, вони будуть розвиватися набагато інтенсивніше. А люди? Як вони реагують на сухість повітря? Помітили підвищену сприйнятливість до хвороботворних мікробів і вірусів, так як слизові оболонки, які виконують захисну функцію в організмі, пересихають. Ось для чого зволожувач повітря.

Проблема сухого повітря



Сухе повітря і дихальні шляхи людини, дорослого або маленького - найгірші сусіди. Особливо якщо у вас в будинку центральне опалення, сухе повітря, як губка, вбирає вологу з шкіри, дихальних шляхів, волосся. А якщо ви ще користуєтеся підлоговими електричними обігрівачами, це додатково сушить повітря. Тому повітря в будинку треба зволожувати, особливо в дитячій кімнаті. Отже, зрозуміло, для чого потрібен зволожувач повітря. Тепер подивимося, яке ще у нього призначення.

Роботодавці для поліпшення атмосфери в офісі вдаються до різних способів, починаючи від 5-хвилинок щогодини і закінчуючи вечорами відпочинку десь у барі або клубі. Однак якщо взаєморозуміння в колективі і зміцниться, на працездатності це не позначиться. Поряд з трудовим кліматом важливий клімат приміщень. Для цього потрібен зволожувач повітря. Навіщо через сухість повітря допускати помилки і травми на виробництві? Зволожувач повітря підвищує концентрованість на робочому місці і допомагає досягти максимуму працездатності.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!