» » » Як відгуки споживачів допомогли мені купити зволожувач повітря

Як відгуки споживачів допомогли мені купити зволожувач повітря

Як відгуки споживачів допомогли мені купити зволожувач повітря

Останнім часом здоровий спосіб життя не стільки данина моді, як нагальна потреба. Екологічний стан атмосфери в містах огидне, їжа нашпигована хімією, та й вода залишає бажати кращого. Тому всіляко піклуватися про своє здоров`я це наше першочергове завдання. Розуміючи це, я вирішив почати з головного - з повітря в своїй квартирі. Основний показник його якості - це вологість, тому для підтримки її в необхідних межах я вирішив купити зволожувач. Ніколи не стикаючись з побутовою технікою подібного роду, мені довелося вдатися до перевіреного способу, вивчити відгуки про увлажнителях повітря.

Що всередині?

В основі роботи зволожувачів повітря лежать кілька фізичних принципів:

  • випаровування вологи з поверхні при кімнатній температурі. Такі зволожувачі мають вентилятор, що обдуває поверхню, змочену у воді, випаровуючись з якої волога потрапляє в приміщення;
  • нагрів води до температури початку паротворення, так працюють парові зволожувачі. Вони споживають більшу кількість електроенергії, але виробляють більше пара, дозволяючи швидше привести вологість приміщення в норму;
  • вибивання найдрібніших частинок вологи з водної поверхні звуковими коливаннями високої частоти. Ці зволожувачі мають високу продуктивність при малому енергоспоживанні, але коштують досить дорого.

Вивчивши матеріальну частину, мені залишилося тільки вибрати хорошого виробника і влаштовує мене модель.

Виробник вологи зі Швейцарії.



Досить багато позитивних відгуків в інтернеті було про побутову техніку швейцарського виробництва від компанії Stadler Form. Модельна лінійка зволожувачів повітря у них досить широка, і я вирішив зупинити свій вибір на моделі Jack, який використовує ультразвуковий спосіб зволоження. Невисокий рівень шуму і мале енергоспоживання поєднуються в ньому з високою продуктивністю. Для зменшення жорсткості води і щоб уникнути білого вапняного нальоту в ньому передбачений спеціальний картридж Anticalc. Дезінфекція випаровується води проводиться іонами срібла, відомими своїми відмінними бактерицидними властивостями. Ці іони виробляються спеціальним картриджем IonicSilverCube. Функція ароматизації дозволяє наповнити приміщення запахом, який вам подобається. А якщо в контейнер ароматизатора капнути аромомаслами, то зволожене повітря буде не тільки ароматним, але ще і лікувальним.

Цей зволожувач працює у мене вже шість місяців, і я радий, що придбав саме цю модель. Зараз у мене на черзі покупка побутової техніки на кухню, так я вже знаю, що на ній обов`язково буде логотип компанії Stadler Form.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!