» » » Як вибрати айфон (iphone)?

Як вибрати айфон (iphone)?

Як вибрати Айфон (iPhone)?

Всі ми цінуємо красу і комфорт, а якщо річ ще приносить і користь, то ми готові піти на значні витрати, аби володіти нею. І, якщо ви ще не зрозуміли про що зараз піде мова, тоді влаштовуйтеся зручніше і уважно читайте статтю далі, так як далі розмова піде про телефонах, а точніше про те, як вибрати Айфон для найкращого людини на землі - себе.

Більшість сучасних моделей смартфонів знавці порівнюють з компактними ноутбуками. Однак, якщо ви не підберете собі iРhone за тими характеристиками, які необхідні саме вам, то можете сильно розчаруватися в апараті вже в перші дні користування.

Як вибрати iРhone

Перш ніж купувати новий гаджет, ознайомтеся з двома ключовими позиціями, які потрібно враховувати при виборі iPhone:

  1. операційною системою;
  2. начинкою айфона.

Найчастіше новіші і вдосконалені моделі iPhone мають сучасну апаратну начинку. Щоб дізнатися, які переваги має конкретна модель, проведіть по ній моніторинг з урахуванням таких параметрів, як серфінг в інтернеті, чуйність операційної системи, гри. Чим більша оперативна пам`ять вмонтована в смартфон і, чим вище показник продуктивності процесора, тим більше додатків та ігор буде здатний підтримувати ваш iРhone. Характеристики пристрою безпосередньо залежать від того, наскільки високою продуктивністю має вбудоване в нього залізо. Від цього буде залежати і наскільки швидко і якісно будуть завантажуватися в браузері смартфона інтернет-сторінки.

До того ж продуктивність заліза впливає і на величину швидкості чуйності GPS навігації, необхідної для інформування та отрісовиванія користувачеві потрібних маршрутів на картах. При покупці айфона тільки по залізу, потрібно розуміти, що, якщо ви маєте намір користуватися ним не тільки в якості апарату зв`язку, а й як міні веб-гаджетом, то варто розглянути такі варіанти моделей як iPhone 3Gs і iPhone 4. Для цих смартфонів характерна висока швидкість роботи і швидкість завантаження, роботи ігор і додатків, що дозволить вам не тільки легко і цікаво проводити час, а й створювати відмінні фотознімки.



Купити Айфон відмінної якості і з прекрасним дизайном можна, віддавши переваги моделям Apple. Навіть придбання перших моделей iPhone 2G і iPhone 3G, дозволить вам повною мірою відчути красу світу Apple, уникнувши при цьому зайвих витрат. З цими моделями можна легко серфить в інтернеті, переглядати фільми і насолоджуватися улюбленою музикою.

Модель же iPhone 4 вважається найбільш популярним пристроєм, який використовують для запису любительського відео та фотозйомки. Вибравши цю модель, ви придбаєте ще і якісний фотоапарат, з вбудованою світлодіодним спалахом.

Також, ознайомитися з тим, який Айфон краще, ви можете на сторінці "Який iPhone краще?".

Технічні характеристики айфона 3G



Дана модель iPhone є концептуальним втіленням принципу «три в одному»: зручності родинного продукту iPod, функції сучасного камерофон і модернізованого інтернет-планшета. Підібрати собі iPhone досить просто, так як сучасна лінійка телефонів, вироблених Apple, представлена моделями: iPhone і Apple iPhone 3G (8 і 16gb).

Сьогодні володіти iPhone будь-якої моделі, значить, продемонструвати новий і легкий спосіб життя. Кожному буде приємно мати телефонний пристрій із стильним дизайном і більш ніж широкими можливостями в сфері мультимедіа, інтернет-комунікацій і надійності, які гарантує гучне ім`я Apple.

Як правильно вибрати Айфон 3G повинен знати кожна сучасна людина, адже це без перебільшення, один з найбільш очікуваних мобільних телефонів за всю історію розробок портативних телефонів. Його появі передувало чимало домислів і чуток, які в більшості своїй грунтувалися на надіях і потребах самих потенційних користувачів. На тисячах форумів люди обговорювали приблизні характеристики iPhone і в підсумку, він не залишив злостивцям жодних шансів і виправдав надії і найсміливіші припущення своїх майбутніх шанувальників. Apple iPhone 3G по праву вважається сьогодні однією з найуспішніших розробок геніальних співробітників корпорації Apple.

За зовнішнім контурам Apple iPhone 3G має деяку схожість зі своїм попередником, від якого він запозичив не тільки чудовий дизайн, а й відмінний сенсорний екран (320 480 пікселів).

Розглядаючи далі характеристики iPhone, слід зазначити, що 8-гігабайтний телефон має чорне забарвлення, а 16-гігабайтний - виконаний в білому кольорі. Тому при виборі iPhone любителі чорного кольору залишаться на спадок. Звичайно, пластик чорного кольору має солідний і строгий зовнішній вигляд, але потребує більшої догляді (найменший дотик пальців залишає на ньому слід). Однак яким би колірному відтінку ви не віддали перевагу, пам`ятайте, що навіть звичайні ключі від будинку, що зберігаються у вашій кишені можуть сильно подряпати пластиковий обтічний корпус смартфона.

Заснований на операційній системі OS X, інтелектуальний iPhone 3G здатний підтримувати не тільки 3G, але і дуже швидко працювати в 2G-мережах. А як ми вже знаємо, переваги високої швидкості просто неоціненні при здійсненні діяльності в Інтернеті (як GPRS, так і Wi-fi). У цього айфона є вбудована функція GPS-навігації, але в якості повноцінного навігатора модель, звичайно, дає слабину. Зате Apple iPhone 3G володіє поліпшеною якістю звучання музики, для відтворення якої за традицією використовується iPod (підтримує MP3, AAC, Apple Lossless, AIFF, MP3 VBR, Audible (формати 1, 2, d 3), Apple Lossless, AIFF, WAV, Protected AAC).

Щоб дивитися улюблене відео у відмінній якості, вам буде потрібно зробити перекодування AVI в MPEG-4. Вбудована камера дозволить створювати прекрасні знімки, навіть не використовуючи енерговитратну фотоспалах. На окрему увагу заслуговує функція по синхронізації і обміну даними, що працює на основі Apple MobileMe, а також Microsoft Exchange ActiveSync (згідно з даними cifrocity.ru). Опрацювання пошти і текстових документів не буде для вас проблемою.

Висновок: iPhone 3G - втілення відмінного дизайну і потужних технічних характеристик. І, не дивлячись на те, що команді Apple ще є до чого прагнути, Айфон 3G - це відмінний смартфон.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!