Купувати чи iphone?

Купувати чи iPhone?

Коли на ринку з`являється, якась технологічна новинка, виникає завжди бажання придбати модну дрібничку, а й разом з цим багато далекоглядні покупці починають шукати в Інтернеті відповідь на питання чи варто купувати? Iphone для багатьох сучасних хлопців і дівчат став бажаним подарунком, вельми дорогим, але давайте розберемося, таким необхідним? Так чи купувати iphone 4s або 5?

  • Отже, ви навіть не уявляєте, що купивши, iPhone 5, вам доведеться придбати так само нові аксесуари. Справа в тому, що для більш ранніх моделей айфонів і Айпад все аксесуари ідентичні і підійдуть до одного док-розьему. Apple вирішили проявити оригінальність і винайшли замість звичного і всіма нами широковживаних роз`єму новий, ні з чим не совместімий.Поетому автомобільні адаптери, зарядникі і всі інші аксесуари прийдеться оновити. До всього, деякі аксесуари ще не пройшли ліцензування Еппл і не перейшли на дивовижний роз`єм.
  • Якщо старі аксесуари не міняти на нові, можете придбати до кожного роз`єму перехідник, середня вартість якого близько $ 29. Але! Можуть виникнути проблеми з тим, що новий аксесуар не підтримує перехідник, або вони виявляться недовговічними, та й просто вид вашого красеня iPhone 5 постраждає від непоказного сусідства.
  • Так розрекламоване LTE працює не у всіх операторів. Ви будуте впевнені, що в вашому айфоне 4G або LTE, але LTE з англійської перекладається «багато заздрості» (Lots To Envy) і в багатьох районах США, наприклад, цієї заздрості в помині немає, що говорити про нас.
  • Якщо все ж ви щасливий володар LTE, раджу уважно стежити за трафіком так як при такому трафіку ви швидко використовуєте свій ліміт і прийдеться платити за перевитрату трафіку.
  • Іноді гідності можуть стати недоліками, так і у випадку з збільшеним екраном. Великий екран, звичайно добре, але коли додатки на ньому виглядають не дуже - це погано. Причина в тому, що для п`ятого розміру витягнутого дисплея iPhone ще не розробили адаптовані програми. Природно, що це питання часу, але поки вам доведеться ходити з модненько приладом, але додатки на ньому будуть виглядати як балетки на слоні.

Тепер поговоримо про те, чи купувати iphone 5 власникам старіших моделей айфонів і чи варто купувати айфони власникам інших телефонів.



Пристрій не змінилося досить сильно для того, щоб його змінювати. Але зовні дизайн став більш витонченим і розмір екрану більше. Замість старого процесора в новому пристрої iPhone 5 встановлений чіп А6, що за словами компанії-виробника, дає право стверджувати про збільшення продуктивності в два рази. Оновилося додаток Siri, яке стало ще більш інформативніше. Все інше залишилося без змін і інновацій. Вартість же пристрою через ці незначних змін збільшилася і приблизно становить близько 1000-1200 у.о.

Тому чи варто купувати iphone 4s або витратити гроші на нову модель, питання суто індивідуальний і рішення приймати покупцеві.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!