» » » Вибираємо тарифний план стільникового зв'язку для літніх канікул

Вибираємо тарифний план стільникового зв'язку для літніх канікул

Вибираємо тарифний план стільникового зв`язку для літніх канікул

Ось і підійшла до кінця весна-красна. Попереду гряде найулюбленіша всіма нами пора відпусток - літо. Безсумнівно, літні канікули все проводять на свій розсуд, одні відправляються на природу в село або на дачу, хтось їде культурно збагачуватися в тури по стародавніх міст Росії, інші вважають за краще поїхати на відпочинок в близьке чи далеке зарубіжжя.

Саме мандрівникам по інших країнах, дана стаття повинна виявитися корисною, пов`язано це з тим, що мова в ній піде про спеціальні тарифні пропозиції від компаній МТС, Білайн і Мегафон, зокрема представлених на сайті corporacia.ru, для поїздок по всій земній кулі. Відразу скажемо про те, що ми не будемо детально зупинятися на всіх дрібних нюансах, що стосуються підключення даного виду тарифних планів, всю необхідну інформацію з даного питання ви завжди можете уточнити у вашого менеджера в Корпорації зв`язку. Ми ж у цій статті поговоримо про найбільш затребуваних на даний момент тарифи призначених для поїздок по світу.



В першу чергу, познайомимося з звичайними і безлімітними тарифними планами від МТС, точніше сказати опціями, наданими цією компанією для поїздок в міжнародний роумінг. Це, звичайно ж, послуга «Світ без кордонів», яку ви можете, підключить як на звичайному, так і на красивому номері МТС. Додавши її, ви зможете добре заощадити, так як спілкування за кордоном буде для вас безкоштовним цілих десять хвилин розмови. Для тих клієнтів, яким звичайних дзвінків по мобільному телефону додому виявляється мало, а неодмінно потрібно в онлайн режимі надати фотозвіт з поїздки в Інстаграме або Вконтакте, до душі доведеться можливість підключення по номеру такої опції як «Пакет GPRS».



Якщо вірити відгуками клієнтів компанії Мегафон, то послуги цього оператора виявляться не менш вигідними в порівнянні з конкурентами. Завдяки таким тарифним опцій як «Максимальна» і «Базова», його клієнти отримують чудову можливість розмовляти з рідними, друзями і колегами зовсім безкоштовно в разі вхідного дзвінка.

Чи не вдарила в бруд обличчям і компанія Білайн, в її арсеналі виявилося аж кілька послуг для поїздок по країнах світу. Серед них, тарифна опція «Спокусливий роумінг», з повністю безкоштовними вхідними дзвінками і така послуга, як «Комфортний роумінг», яка трохи дешевше при підключенні, але при цьому забезпечує свого щасливого власника всього ста хвилинами ліміту на вхідні дзвінки. При цьому хотілося б відзначити, що на сьогоднішній день тарифні плани для поїздок в міжнародний роумінг від вітчизняних постачальників МТС, Білайн і Мегафон, є найбільш економічними, в порівнянні з аналогічними пропозиціями зарубіжних стільникових компаній.

Як не сумно, без додаткових опцій для подорожей, що додаються по вашим тарифних планів, ваш літній відпочинок за кордоном може виявитися значно дорожче, че ви б того бажали. Однак не варто впадати у відчай, якщо ви з якоїсь причини забули про підключення знижки або не змогли в силу обставин це зробити. Завжди можна придбати спеціальну туристичну сім-карту. Зробити це можна, як в турфірмі, набуваючи путівку, так і в аеропорту або навіть в самому готелі, після прибуття на місце. До того ж це дозволить вам спілкуватися тільки певним колом: людей рідними, близькими друзями. Адже навряд чи настирливим колегам вдасться роздобути ваш номер, придбаний виключно відпочинку. Що дасть вам можливість повністю зануритися у відпустку, а не цього ми хочемо, відлітаючи на інший кінець світу. У будь-якому випадок, який би тариф для своєї відпустки ви не вибрали, а це вирішувати тільки вам, ми бажаємо вам гарного відпочинку і моря приємних вражень.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!