» » » Як зламати телефон?

Як зламати телефон?

Як зламати телефон?

Як часто ми купуємо саме ті речі, які нам дійсно необхідні? У сучасному світі покупка нового мобільного телефону (смартфону) вже не є гострою необхідністю, і деякі люди купують нову модель телефону тільки тому, що в даний момент вона є «модною».

Але що робити, якщо ваш новий, «модний» телефон не виправдав ваших очікувань? Якщо ви встигли розчаруватися в цьому пристрої до закінчення терміну в 14 днів з моменту покупки, ви можете повернути його в магазин і отримати свої гроші назад. Але якщо 14 днів уже пройшло, тут необхідно йти на деякі хитрощі. Деякі люди приходять до висновку, що найкраще повернути телефон по гарантії і або отримати нову модель, або сплачені за пристрій гроші. Давайте розглянемо цей варіант і дізнаємося, як зламати телефон, щоб його могли поміняти по гарантії.

Способи непомітно зламати телефон

Існує багато різних порад щодо непомітною поломки телефону, але не всі ці поради ефективні, а деякі з них знімають з пристрою гарантію. Щоб не допустити помилки, давайте спершу дізнаємося про неефективних способах:

  • Втопити телефон. Малоефективний спосіб, так як багато пристроїв знову нормально функціонують після їх повного висихання. До того ж на металевих частинах корпусу і на самих платах залишаються характерні сліди корозії.
  • Механічні пошкодження. Відразу знімають з пристрою гарантію. Їх легко виявити, і вони є свідченням необережне поводження з пристроєм з боку користувача.
  • Пошкодження операційної системи і завантажувач ОС. Більшість виробників смартфонів і планшетів навмисно обмежують доступ до завантажувача і можливості перевстановити ОС пристрою. Відключення цих обмежень (root і прошивка) знімає з телефону гарантію.


Як можна зламати телефон, щоб цього не виявили? Давайте розглянемо дійсно ефективні способи:

  • Найпростіший - використовувати п`єзоелемент, який можна дістати зі звичайної запальнички. Просто зніміть задню кришку телефону і бийте струмом по відкритих частин плати. Можна замкнути контакти приймача сім-карти, бити в вихід для навушників, слот флеш-карти. Через кілька ударів пристрій перестане функціонувати.
  • Більш ризикований спосіб - підключити до пристрою USB-кабель і подати на нього розряд електрошокера.

Два перерахованих вище способу мають найбільшу ефективність і практично не залишають слідів. Після їх застосування ви можете сміливо звертатися в сервісний центр, де вам поміняють телефон, або в магазин, в якому, згідно з умовами гарантії, вам повинні повернути гроші.

Якщо повернути гроші не вийшло, сервісний центр відмовляється ремонтувати пристрій або ж ви не хочете його ламати, але бажаєте позбутися телефону, спробуйте його продати. Стаття Де продати телефон допоможе вам дізнатися, як і де це можна зробити.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!