» » » Чим гарний смартфон?

Чим гарний смартфон?



Чим гарний смартфон?

Давайте, відразу ж перерахуємо, чим гарний смартфон:

  • Додаткові функції. Смартфон являє собою щось середнє між мобільним телефоном і кишеньковим комп`ютером. Всі основні функції мобільника - дзвінки, ммс та смс, смартфон виконує так само добре. Додатковими можливостями цього пристрою є записна книжка, органайзер, медіа-програвач, виражені набагато якісніше. Ще до цього варто додати, що смартфони працюють на базі операційних систем, а значить, вони можуть підтримувати різні додатки, які не були передбачені розробником спочатку.
  • Індивідуалізація. Сучасні пристрої можуть стати одним з елементів вашого стилю. У ньому можна налаштувати практично всі параметри. Великий плюс, що є можливість встановити додаткові шрифти. Тому що часто з`являються проблеми з російськими символами, які західні виробники ніяк не можуть пропрацювати до кінця.
  • Багатофункціональність. Для смартфонів з`явилася величезна кількість додаткових програм: архіватори, медіа-програвачі, текстові редактори. А це дуже зручно, коли вони під рукою. Для смартфонів існують і програми-перекладачі, які можуть знадобитися в будь-який момент. Якщо говорити про мобільний телефон, то не кожна модель забезпечить читання документів Excel або Word. А такі можливості потрібні, коли необхідно, наприклад, в дорозі переглянути якісь документи.
  • Надійність. На смартфонах Nokia і Siemens, найчастіше встановлена операційна система Symbian. Протягом усього свого існування це ПО вдосконалили 8 разів, роблячи її з кожним разом більш ефективніше, швидше і надійніше. З кожною новою версією в ній зустрічається все менше помилок. Погодьтеся, що така робота заслуговує на повагу і довіру.
  • Багатозадачність. Чим гарний смартфон? Та тим, що він може одночасно виконувати кілька завдань, все в реальному часі. Така функція впливає на швидкодію пристрою, тобто якщо запустити кілька складних додатків, то процес роботи смартфона помітно сповільниться. Є мобільники, які імітують функцію багатозадачності, насправді ж, вони просто залишають неактивні програми на паузі, тим самим займаючи ними оперативну пам`ять і ускладнюючи процес роботи відкритої програми.
  • Висока швидкість роботи. Наведені цифри щодо смартфона наближені до рівня слабкого комп`ютера. Але ви ж не даєте йому ту ж навантаження, як і на комп`ютер, тому ці ресурси забезпечують вам швидкодію пристрою. Папки не відчиняються кілька десятків секунд, відеофайли при творі не зупиняються через кожну секунду. Смартфон - це маленький комп`ютер у вашій кишені.
  • Ергономічність. Ось ще чим гарний смартфон. Надалі, як планують розробники смартфонів, завдання пристрою будуть розширюватися і рости.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!