» » » Чому не відправляються смс?

Чому не відправляються смс?

Чому не відправляються СМС?

СМС повідомлення стали невід`ємною частиною нашого повсякденного життя. За допомогою смс ми легко і зручно можемо домовитися про зустріч, повідомити про запізнення, відіслати приємні слова або повідомити останні новини.

Але, що робити, якщо раптом виникає ситуація, коли потрібно відправити смс, а воно з якоїсь причини не відправляється. Отже, розглянемо основні причини, чому не відправляється смс у різних операторів.

нульовий баланс

Смішно і банально, але перш ніж злитися і звинувачувати оператора, у всіх смертних гріхах, в тому числі і в помилках при відправці смс, перевірте для початку баланс свого рахунку. Часто буває, що вам просто не вистачає коштів для відправки, так як вони закінчилися, або ви вчасно не внесли абонентську плату. В такому випадку, вам слід просто поповнити рахунок, і послуга запрацює в повноцінному режимі. Зараз існує велика кількість банкоматів та інших способів поповнення рахунку, тому цю проблему легко вирішити.

Невірний номер смс-центру

Найголовніша, важлива і поширена причина, чому не відправляються смс Теле2, наприклад, та й інших операторів, полягає в невірно зазначеному номері смс центру. Якщо номер вказано невірно, не вийти відправити повідомлення, як би ви не старалися. Обов`язково зайдіть в налаштування текстових спілкувань і уточніть номер смс центру, попередньо звіривши його з номером, який надає служба підтримки оператора.

перевантаження мережі



Ще одна причина, чому не відправляються смс Білайн, може полягати в тому, що мережа оператора перевантажена. Таке трапляється в дні великих свят: Новий рік, Різдво, 8-е березня і т.д. У такі дні люди активно пишуть привітання один одному за допомогою смс, дзвонять і навантаження на стільникову мережу оператора йде досить велика. Варто пам`ятати, що ваше повідомлення неодмінно буде доставлено, правда, можливо, і з запізненням.

Що вийшла з ладу sim-карта

Причиною, чому не відправляються смс Мегафон, може бути стара або вийшла з ладу сім-карта. Поширені випадки, коли стара сім-карта дозволяє здійснювати вхідні та вихідні дзвінки, а ось з повідомленнями вам може бути складно. В такому випадку вам необхідно звернутися в сервісний центр стільникового оператора, де вам безкоштовно і в короткі терміни змінять стару сім-карту на нову. І вже вставивши її безпосередньо в телефон. Ви зможете здійснювати відправку повідомлень.

роумінг

Деякі цікавляться в службі підтримки компанії МТС: чому не відправляються смс, на короткий номер. Люди часто стикаються з цим, намагаючись замовити яку-небудь послугу, акцію або рингтон. Варто пам`ятати, що смс на короткі номери оплачуються згідно з індивідуальними тарифами і можуть коштувати в рази дорожче стандартної вартості повідомлень. Особливо варто уточнити тарифи на смс в роумінгу, вони також можуть відрізнятися від стандартних. Це корисно на випадок, якщо у вас не відправляються повідомлення з-за кордону.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!