» » » Як назвати рибку?

Як назвати рибку?

Як назвати рибку?

Акваріумні рибки є такими ж домашніми улюбленцями, як собаки і коти. І не дивно, що багато людей намагаються дати імена рибкам, щоб якось їх персоналізувати.

Даючи ім`я рибку, варто придивитися до її зовнішнього вигляду. Якщо рибка смугаста, можна назвати її Полосатик або Моряк, якщо ж помаранчевого кольору, то можна назвати її Рижиков. Можна назвати рибку в честь свого улюбленого актора, співака або спортсмена. В такому випадку ваш кумир завжди буде поруч з вами. Цікаво, якщо в акваріумі буде плавати Шумахер або Сталлоне.

Можна подумати про те, як назвати рибку, щоб було весело і смішно. Для такого випадку актуальним буде ім`я Піраньюшка, Оселедець під шубою, таранькою або Говорун. Також можна поспостерігати за поведінкою рибки і визначитися з ім`ям: рибка може бути Шустрик, а може бути і Ленівчіком. Вирішуючи, як назвати золоту рибку, можна згадати казки і асоціації. Цікавим буде ім`я золотої рибки Джинн, Хоттабич або Фея - героїв, які виконують бажання.

Якщо ж з фантазією не все так добре, можна звернутися за допомогою до друзів, вони підкажуть веселеньке ім`я. Можна також пошукати форуми любителів акваріумних рибок, там вже точно вам порадять щось підходяще і оригінальне.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!