» » » Як шити одяг для собак?

Як шити одяг для собак?

Як шити одяг для собак?
Як шити одяг для собак?

Сучасні погляди на одяг для собак сходяться на тому, що для багатьох порід одяг не просто розкіш, а необхідність в умовах наших суворих зим. А надягати на улюбленця фабричний виріб не тільки дорого, але і не так приємно, як зроблене власноруч. Загалом знати, як шити одяг для собак, дуже корисно. До речі, шити одяг самостійно - чудове хобі. 

Шиємо одяг для собак самі: комбінезон

Починати шити одяг для собак необхідно з пошуку викрійок в інтернеті, а можна зробити їх самому. Ми з вами спробуємо зробити викрійку самі на прикладі комбінезона для собаки. За таким же принципом ви зможете фантазувати з одягом для собак самі.

робимо викрійку

Отже, приготуйте аркуш паперу, олівець і метр. Для початку вимірюємо спинку собаки від нашийника до хвоста. Тепер накреслив лінію такого розміру на аркуші паперу, розділяючи її на 8 рівних частин, одна частина з яких буде дорівнює довжині однієї клітини. Весь аркуш паперу необхідно розкреслити на клітини даної дині. Порівняйте з нашою схемою, де наочно показано, як ми будемо працювати.

437

Далі виміряйте собаку, згідно з тими точками, які відзначені на схемі хрестиками. З`єднуємо отримані точки, щоб вийшов закінчений малюнок. Звертаємо вашу увагу, що до верхньої стороні викрійки необхідно додати 3 см вгору для отримання "спинки".



Схема комбінезона для собаки готова. Тепер слід викроїти 2 таких деталі по точках М - Ж - З - К - Д - І - Л - Г - Б - Н. Для того, щоб зробити внутрішні частини брюк комбінезона, потрібно викроїти ще 2 деталі: по точкам Ж - Б - Н - М - одну деталь і по точках Г - Д - і - Л - другу деталь.

Щоб зробити вставку для животика собаки, виміряйте об`єм талії та грудей собаки згідно точкам А - Б і В - Г. Порахуйте різницю між реальними розмірами собаки і даної схемою крою. Таким чином, ви отримаєте дані про ширину вставки для животика собаки.

Шиємо по викрійці

Шиємо одяг для собак самі: починаємо зі вставки, пришиваючи її з горлечка комбінезона до пахви. Приточив подбрюшную область, а після продовжуйте шити до паху. Знову приточив вставку до задньої штанин до її середини для дівчаток. Для хлопчиків пришиваємо вставку до хвостового отвори (Д - Г - Б - Ж), вирізаючи ширінку. Добре б вшити блискавку в ширінку.

Довжина брюк комбінезона буде залежати від довжини лап собаки. А внизу штанців необхідно вставити гумки. А також радимо вам приділяти велику увагу напуском на штанцях комбінезона, інакше всі рухи собаки будуть скуті. Пам`ятайте, що ви шиєте одяг для собак не тільки заради краси, а, в першу чергу, для комфорту вашого улюбленого вихованця.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!