» » » Як одягнути шлею на собаку?

Як одягнути шлею на собаку?

Як одягнути шлею на собаку?

Якщо ви вирішили кожен день вигулювати свого вихованця, то ви обов`язково повинні знати, як одягнути шлею на собаку. Робити це не так складно. Вам лише потрібно чітко слідувати нижче наведених рекомендацій.

Як одягнути шлею на собаку за 5 хвилин

Якщо у вашої собаки круту вдачу, то необхідно захопити її талію між своїми колінами. У цей час слід правильно розправити поводок так, щоб м`яка частина виявилася всередині. Потім необхідно на шию собаки надіти замкнуте кільце, варто пам`ятати, що розміри на шлейки в зоні шиї можна змінити. Далі слід розгорнути перемичку, яка з`єднує ремінець і замкнуте кільце, таким чином, щоб вона виявилася на горлі.

Наступним кроком одягання шлейки на собаку буде переміщення ремінця до потрібної позиції, завдяки чому обмежиться простір між замкнутим кільцем і перемичкою.



Далі потрібно просунути передню праву лапу вашого вихованця в простір між замкнутим кільцем і ремінцем. В результаті чого перемичка повинна пройти через груди, а на праву лапу буде одягнений ремінець. Якщо ви правильно одягли собаці шлею, то у вас повинен залишитися тільки один вільний кінець, який слід завести в пахву лівої лапи. Після чого можна сміливо застебнути ремінець.

Потім необхідно поставити собаку на лапи і відправити навколо шиї замкнуте кільце таким чином, щоб воно не стискало, і одночасно щільно облягала шию собаки. Крім цього слід перевірити перемичку на грудях, яка повинна лежати рівно. Потрібно постаратися затягти ремінець тугіше, оскільки в іншому випадку собаці не складе особливих труднощів вивернутися з вільно застебнутий вироби. Після цього, залишиться лише пристебнути поводок до карабіна і відрегулювати натяг ремінців.

Ну, ось ви і дізналися, як правильно одягати собаці шлею і тепер можна сміливо вирушати на довгоочікувану прогулянку, яка напевно пройде без клопоту, а ваш улюбленець буде відчувати себе максимально комфортно.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!