» » Як позбутися від любові?

Як позбутися від любові?

Як позбутися від любові?

Настав час для серйозних розмов про те, що турбує кожного людини в незалежності від його особистості. Ми поговоримо про те, що робити, коли кохана людина з якихось причин залишає наше життя, забираючи при цьому величезний шматок нас з собою. Що робити з цією порожнечею, куди себе подіти? Ці питання мучать будь-якого, який опинився в такій ситуації. Давайте разом подумаємо над тим, як відповісти, перш за все, себе на ці непрості питання.

Поміркуємо, як позбутися від любові ...

Ми живемо в світі, який дарує нам не тільки розчарування і проблеми. Часто, трапляється так, що в нашому житті з`являється людина, здатна захистити нас якимось чином від негативу і подарувати нам нескінченний запас сил і енергії, а головне, бажання до того, щоб жити. Неможливо переоцінити вплив коханої людини на нашу поведінку. Багато хто навіть і не підозрюють, що можуть робити такі речі, на які раніше були нездатні. Сила любові - це, мабуть, найпотужніше явище в нашому світі, яка не піддається якомусь раціональному явищу. Звичайно ж, існує ряд теорій, що пояснюють подібне людську поведінку. Однак, коли дослідник сам стикається з цим почуттям, він розуміє, що істинна в його дослідженнях не була досягнута.

Що ж робити з цим руйнівним пучком енергії, коли він дійсно стає руйнівним. Якщо ми відчуваємо почуття любові і розуміємо, що і до нас відчувають те ж саме - ми отримуємо позитивну зв`язок з людиною. Але коли улюблений партнер залишає наше життя в тій чи іншій формі, енергія любові стає фактором, який може похитнути або, того гірше, зруйнувати нас. Саме тому необхідно вміти справлятися з такими сильними переживаннями, які викликаються розлукою. Саме так можна позбутися від нерозділеного кохання.



Як допомогти собі в ситуації, коли не знаєш, куди себе подіти? Що робити, якщо більше не видно сенсу існування? Найправильніше в такому положенні - постаратися відволіктися від цієї проблеми. На щастя, наше життя і наш світ настільки різноманітні, що дуже просто знайти заняття, яке б допомогло людині відволіктися від його душевних терзань. Як рекомендації можна виділити наступні тези. Займіться впритул роботою. Працюючи, намагайтеся виконувати свої обов`язки максимально добре і якісно. Це не тільки підстьобне вас і поверне інтерес до життя, але і допоможе на якийсь час забути про розлуку. Найскладніше - це змусити себе почати долати свої переживання. Сильний емоційний заряд висмоктує з нас всі сили, які ми отримали, будучи разом з коханою людиною.



Творчість - це потужна зброя в боротьбі з будь-якими переживаннями. Воно допоможе позбутися від почуття любові. У психології існує вид терапії, який спрямований на подолання проблем людини за допомогою різної творчої діяльності. Що сюди зазвичай входить? Арт-терапія включає в себе малювання, ліплення, створення образу своєї проблеми, театр, танцювально-рухові вправи, музикування і прослуховування музики. При цьому, для отримання потрібного ефекту не обов`язково йти до фахівця в цій галузі. Ви, напевно, маєте якимось улюбленою справою. Саме йому і можна себе цілком присвятити під час важкого періоду. Творчість перенаправляє негативну енергію і людина дозволяє висловити свої переживання через те, що він робить. Такий спосіб психологічного захисту, мабуть, найбільш ефективний і природний. Чому він так добре діє? При вираженні своїх почуттів через творчість, людина отримує можливість звільнитися від скупчився негативного заряду в організмі, який він отримав після розлуки. Це в буквальному сенсі може врятувати людину і його особистість від саморуйнування.

Чого не потрібно робити, якщо ви опинилися в подібній ситуації і хочете позбутися від нещасної любові? Перш за все не варто звинувачувати вашого партнера в чому-небудь. Агресія і ненависть породжує залежність і заздрість. Погане повернеться до вас в подвійному обсязі. Як би не було важко, постарайтеся згадати про те, що ви отримали завдяки цій людині. Як відомо, любов дає величезний досвід і несе в собі безліч корисних речей для будь-якої людини. Як сказано в одному хорошому фільмі: "Візьми з цього все хороше, а решта забудь." Саме така, в чем-то філософська, позиція допомагає зберегти себе від негативного впливу переживань. Пам`ятайте про те, що думка в прямому сенсі слова матеріальна. Намагайтеся переводити всі свої негативні думки і умовиводи в позитивне русло. Такий підхід до проблеми розвине в вас сильні якості і стійкість до життєвих труднощів.

Часто, психологічні проблеми відбиваються і на нашому організмі. При втраті сенсу для існування, організм отримує від нервової системи інформацію про те, що він, в принципі, не потрібен в цьому світі. Саме через це автоматичного акту передачі підсвідомої інформації, організм перестає боротися з агресивним навколишнім середовищем. Обмовимося відразу ж, що, природно, ви не помрете відразу після розлуки, але здоров`я ваше може опинитися під загрозою. Тому пожалійте себе і стежте за своїм здоров`ям.

Ну і самий, напевно, правильну пораду полягає в наступному. Якщо ви відчуваєте, що не можете впоратися з проблемою самостійно, потрібно звернутися за професійною допомогою до психолога. Тільки фахівець здатний надати дієву допомогу і зберегти вашу особистість від саморуйнування.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!