» » Як здивувати кохану людину?

Як здивувати кохану людину?

Як здивувати кохану людину?

Способів увергнути в приємний шок свою другу половину неймовірна кількість. Хтось готовий експериментувати з власною зовнішністю, хтось - приміряти нові образи, а хтось - включити фантазію і піднести абсолютно незвичайний подарунок. Ми пропонуємо кілька конкретних ідей, як здивувати кохану людину. Всі вони з романтичним підтекстом, так що розтоплять серце навіть самого брутального чоловіка.

незвичайна коробка

Велику коробку (запозичте таку в магазині, як правило, вони там вже не потрібні, так що, продавці охоче позбудуться зайвого вантажу) зверху обклейте подарунковій папером. Для ефекту можете почепити бант. А стіни всередині неї викладіть самими звичайними кольоровими стікерами, на кожному з яких будуть написані приємні слова і компліменти на адресу обранця. На саме дно коробки покладіть невеликий презент-сувенір, а зверху - цілу гору маленьких кульок, надутих гелієм. Коли улюблений відкриє сюрприз, на нього з чарами обрушиться шквал куль, а після, приємні емоції закріпляться внутрішнім оформленням і міні-подарунком. Дія можна відобразити на фотоапарат або відео.

Послання на ватмані

Купіть ватман. По центру зробіть великим шрифтом один напис, наприклад «Люблю тебе», «Ти - найкращий», «Сумую без тебе» чи щось таке. Простір навколо фрази обклейте невеликими різнокольоровими сердечками. На них, як і на стікерах, напишіть приємні слова. Готове визнання можна згорнути на подобу сувою, обв`язати стрічкою, збоку приклеїти квітка або метелика з щільного паперу.

Ще один «фокус» з ватманом. Також напишіть на ньому гарну напис, потім обведіть її клеєм і посипте блискітками. Нижче ви можете розташувати гарні вірші або послання для улюбленого, а навколо створити колаж зі спільних фотографій. Такий же ватман можна повісити на шляху, яким слід обранець. Майте на увазі, що послання довго не провисання, так що потрібно постаратися, щоб улюблений точно його побачив.

інтригуючий квест



Ось, чим можна здивувати коханого: запросіть його на прогулянку, але перед цим ретельно підготуйтеся. Викладіть на шляху невеликі записки, кожна з яких буде пояснювати, де знаходиться наступна і що потрібно зробити, щоб продовжити шлях. Підсумком такої пригоди повинен стати ваш особистий подарунок. По ходу дії можна заохочувати улюбленого чимось приємним, наприклад, поцілунком.

Пошта, сер!

У продовженні до вуличних сюрпризів, ось як здивувати кохану людину. Дізнайтеся, який саме дорогою йтиме улюблений і підійшли до нього гінця з посланням від вас. Особливо несподівано буде, якщо таким листоношею виявиться промоутер, розносять рекламні флаєри. Звичайно, з ним доведеться домовитися заздалегідь, але за певну плату він із задоволенням зіграє роль кур`єра.

Почесна грамота

Вона буде актуальна в разі, якщо ваш партнер всерйоз чимось захоплюється. Грамоту можна намалювати, купити готову або створити на комп`ютері. Але заповнити обов`язково самостійно. Так, ваш чоловік зрозуміє, що ви вважаєте його справжнім професіоналом справи і разом з ним стежите за його досягненнями та перемогами.

Любов замість сигарет

Варіант для курців. Витягніть з кишені куртки улюбленого пачку сигарет, видаліть їх з коробки, а замість них вставте мініатюрні, згорнуті в трубочки різнокольорові записки з компліментами і зізнаннями в коханні. Такий сюрприз затьмарить лише непереборне бажання затягтися цигаркою! Додаткову інформацію про те, як здивувати кохану, можна прочитати тут:

  • «Чим здивувати коханого хлопця?»
  • «Як здивувати чоловіка?»


Увага, тільки СЬОГОДНІ!