» » Як закохати в себе хлопця?

Як закохати в себе хлопця?

Як закохати в себе хлопця?
Як закохати в себе хлопця?

За традицією вважається, що хлопець домагається дівчину, яка йому подобається. Але якщо ситуація зворотна: тобі подобається хлопець, але він не звертає на тебе жодної уваги? Що ж тепер - чинно скласти ручки і чекати біля моря погоди? Звичайно, ніхто не відміняв вдалого збігу обставин: він завдяки щасливому випадку зверне на тебе увагу, і все вийде. Але трохи реального погляду на ситуацію не завадить. Чому б не допомогти йому закохатися в тебе? Про те, як то зробити, розповімо далі.

Як закохати в себе хлопця: загальні поради

Зовнішній вигляд

В першу чергу, потрібно виглядати жіночно і привабливо. Хлопці закохуються в красивих і доглянутих дівчат - така їхня психологія, адже "чоловіки люблять очима". Але не варто впадати у відчай, якщо природа не нагородила яскравою зовнішністю. Прагни максимальної доглянутості, вміло використовуй макіяж, одягайся зі смаком. Красива зовнішність - це великий плюс для дівчини, але все ж не гарантія щасливого особистого життя, так як одних зовнішніх даних мало.

Цікава особистість

Чули про те, що є дівчата, дивлячись на яких, охаешь і ахаешь від їх краси, але варто їм заговорити, втрачаєш до них будь-який інтерес? Щоб не уславитися такою дівчиною, потрібно піклуватися не тільки про свою зовнішність, але і про свій інтелект, освіту, саморозвитку.дівчина

Цікався різними речами, читай, вчися, пізнавай постійно щось нове, думай, аналізуй. Стань різносторонньою особистістю зі своїми інтересами, навчися бути приємним і розумним співрозмовником (але не зарозумілим і ні в якому разі не розумніший за свого обранця!).

Однак не варто перетворюватися в "ходячу википедию": твоя мета - бути розумною і цікавою (і для себе, а не тільки для відносин це приємно в тому числі), а не по всіх усюдах здаватися незрозумілою і обізнаними в темах. Навпаки, цим ти отпугнешь хлопця, тому у всьому знай міру.

жіночність

дівчинаРозвивай свою жіночність зовні і внутрішньо. Знаєш, чому чоловіків тягне до жіночним дівчатам? Тому що їх приваблює протилежність, тому що так закладено природою, і це нормально. Звичайно, бувають складні ситуації і є безліч виключень, але в цілому поки що діє закон тяжіння між сильними, мужніми чоловіками і ніжними, жіночними жінками.

Для того щоб залучити його, потрібно стати такою, проявити свою жіночність по відношенню до нього. Жіночність підкреслюється зовнішнім виглядом (сукні, каблучки, гарна зачіска, ніжний дзвінкий голос, плавні рухи і т. Д.), Якостями характеру і поведінкою (приємні і легкі в спілкуванні, привітність, доброта, м`якість і т. Д.), Відношенням до нього (щире захоплення, повагу і визнання, прояв вірності і ніжності і т. д.). Не потрібно всіма силами прагнути до рафінованому образу лялечки-барбі, але жіночність має бути присутня в кожній дівчині.

Ставлення до хлопця

Про це варто поговорити докладніше. Можна дати кілька порад про те, як варто поводитися з хлопцем, якщо ти хочеш добитися серйозних відносин.

  • Йому приємно твою увагу і щире захоплення - про це ми вже згадували трохи вище. Цікався тим, чим цікавиться він, долучайся до його захопленням, хвали його, питай у нього поради, покажи йому, що він є для тебе авторитетом.
  • У той же час не треба бігати за ним, як вірна собачка. Дівчина, яка постійно поруч (природно, на самому початку відносин) - це нецікаво. Засинає той найдавніший "інстинкт мисливця", і не дай Боже, як його захопить більш впевнена в собі і непередбачувана дівчина. Потрібно не забувати про свої інтереси, зустрічатися з друзями, іноді відмовляти в побаченнях, бути привабливою для інших (але не доступною! - Це різні речі) - нехай поревнует, це корисно іноді.
  • Щоб бути цікавою для нього, часом треба бути непередбачуваною, навіть вміти дивувати (в хорошому сенсі). Нехай кожне побачення буде чимось незабутнім, побільше імпровізації і чогось цікавого. Для зміцнення відносин корисно разом переживати нові емоції: сходіть в незвичайне кафе, на концерт, поїдьте в нове місце, стрибну з парашутом, візьміть участь у флешмобі і т. Д.
  • Якщо ти хочеш вийти за нього заміж, не обмежуйте його свободу. Для багатьох чоловіків немає нічого страшнішого, нехай навіть підсвідомо, ніж такого сценарію розвитку життя: зустрінемося - потім я до тебе переїду - одружимося - візьмемо іпотеку, народимо дітей і будемо раз на рік відпочивати в Туреччині. Нехай відносини розвиваються природно, поступово. Не треба вимагати від нього що-небудь, ставити ультиматуми, невдоволено надувати губки і ін. Не тисни на нього: якщо все буде добре, він сам запропонує все, чого ти хочеш, якщо він буде готовий і сам захоче. Не проси, щоб він весь час був з тобою: у нього є свої захоплення, друзі, особистий час, в кінці кінців. Не треба перевіряти його телефон, записну книжку, листування в ВК, ревнувати до всіх і вся. Розумна жінка зробить так, щоб краще її у нього нікого не було і щоб не вона думала про те, з ким же він, а він розмірковував, де вона і чому не поруч.
  • Щоб стати єдиною і неповторною, потрібно "увійти" в його життя. Як один з варіантів, як ми вже згадали, - підтримувати його в його починаннях і захоплення (щиро, тільки так!). Важливо сподобатися його друзям і родичам. Залишаючись у нього вдома, не треба "мітити" територію, викладаючи крем і зубну щітку на раковину. Краще приготувати що-небудь смачне до його приходу, здійснюючи диво кулінарії на кухні в його сорочці або футболці, одягненою на голе тіло.

Проте в гонитві за чоловіком не можна втрачати розум і треба постійно аналізувати, наскільки ж ти досягаєш своєї мети - домогтися від нього любові. Є такий тип чоловіків, яким подобається просто бавитися і отримувати знаки уваги від жінок. Вони звикли брати і нічого не віддавати натомість, але так тебе зачарують, що ти й сама не помітиш, як закохаєшся по самі вуха, а потім будеш страждати. Особливо цинічним цікаво таким чином перевіряти, наскільки ж жінка ще готова "прогнутися", щоб завоювати його.

У такій ситуації потрібно сказати тверде "ні", розвернутися і піти. Як розпізнати такого хлопця? Так дуже легко. Якщо він говорить багато красивих слів і компліментів, але абсолютно нічого конкретного не робить, щоб сподобатися тобі, то він просто купається в твоїй симпатії. Якщо чоловікові дійсно подобається жінка, він обов`язково що-небудь зробить для того, щоб сподобатися їй і домогтися її. У такій же ситуації чим більше ти будеш віддавати, тим приємніше йому буде і тим найнещасніші будеш ти.



Відносини - це штука взаємна, де обидва люблять один одного, виявляють турботу і увагу по відношенню один до одного. Якщо цього немає, то ця людина просто не твій - розвертайся і йди. А якщо думаєш, що своєю відданістю зможеш завоювати його любов, то глибоко помиляєшся, тому як жінка без самоповаги навряд чи доб`ється тієї любові, якої потребує.

Як закохати хлопця в школі?

Шкільна закоханість - одна з найприємніших, наївних і чистих. Практично всі в школі її переживали, а тим, кому ще тільки належить пережити, ми трохи розповімо про те, як закохати в себе вподобаного хлопчика в школі.школярі

Шкільна закоханість починається з приємних поглядів на перерві. Не бійся дивитися на хлопчика, який тобі подобається, трохи довше звичайного - тільки нехай погляд буде відкритим і добрим. Не забувай посміхатися при цьому.

Далі - спілкування. Потрібно знайти спільну тему для розмови, підлаштувати ситуацію, де ви змогли б розговоритися. Почати можна з обговорення уроків, вчителів, потім перейти на особисті інтереси і захоплення. Буде здорово, якщо підвернеться захід по темі - просто запроси його по-дружньому піти туди разом. Так навіть якщо нічого такого немає, можна просто сказати щось на зразок: "Мені так цікаво з тобою спілкуватися, може, поспілкуємося ще? Давай погуляємо разом (тоді-то - конкретний час) або, може, сходимо (туди-то - конкретне місце) ? ".

Пильнуй за реакцією хлопчика. Якщо він з радістю погоджується, а також пропонує щось сам, то все добре. Продовжуйте спілкуватися і бачитися - він звикне до тебе, і ви самі не помітите, як ваші зустрічі перетворяться в побачення. Якщо ж хлопчик знаходить якісь відмовки або погоджується з небажанням, краще залишити його в спокої.

Як закохати хлопця по переписці?



Перш ніж пробувати таке, краще подумати про те, а що ж буде далі. Якщо ви живете в різних містах або навіть країнах і хтось із вас не збирається переїжджати ближче до іншого, то краще цим не займатися. Яким би класним не було спілкування в Мережі, в стосунках важливо живу присутність поруч, тому рано чи пізно одному або обом захочеться "живих" відносин, і хтось знайде когось в реальному житті, а інший залишиться з розбитим серцем. Якщо ж перспектива є, то спробувати можна.

листуванняДля початку треба йому сподобатися. Зроби собі собі красиву аватарку. Потім вивчи докладно його профіль, дізнайся, чим захоплюється, що йому цікаво. Можна подивитися його відео і послухати його музику, щось додати до себе на сторінку, якщо сподобається.

Пізніше, коли він залізе на твою сторінку, по-перше, помилується твоєю красою, а по-друге, загляне, чому ж ти цікавишся (відео, музика та ін.) І побачить там те саме, що і у себе. Це викличе у нього інтерес: як же, ось дівчина, якій цікаво те ж саме, що і йому! І придивиться до тебе уважніше.

Природно, тобі не можна ніде спалитися. Прибери всі свої надто відверті фото, якщо такі є в мережі (хіба йому буде приємно усвідомлювати, що на тебе можуть витріщатися інші хлопці?), Фото з іншими хлопцями (навіть якщо це твій брат). Він повинен бути впевнений, що у тебе нікого немає.

"Грунт" підготовлена. Тепер можна почати спілкування. Не бійся написати перша. Не треба всяких пафосних і театральних фраз - в кращому випадку він вирішить, що ти дивачка. Пиши грамотно, з родзинкою, оригінально (для цього непогано бути начитаною), але простими і зрозумілими фразами. Чи не зловживай смайликами і зменшувально-пестливих формами слів - ця словесна солодкуватість часто буває неприємна і виглядає безглуздо. Говори з ним про нього, розпитуй про його захоплення, не забувай розповідати про себе. Чи не вихваляй себе до небес, але і не лай. Дуже добре робити йому компліменти про його зовнішності, розумі, почутті гумору тощо. Важливо не переборщити і робити це природно.

З тобою йому повинно бути цікаво, нехай він отримує тільки позитивні емоції від спілкування з тобою, і тоді закоханість не за горами! Більше порад ти знайдеш у статті Як закохати в себе хлопця по листуванню.

Як закохати колишнього хлопця?

Перш ніж повертати колишнього, потрібно подумати про те, а чи варто це робити взагалі. Якщо він був лапочка-заюшка, а розлучилися ви з твоєї вини і ти потім усвідомила свою помилку, то повертати однозначно варто. Якщо ж він поводився далеко не кращим чином, при цьому ти його не провокувала на таку поведінку, то краще не треба. Згодом ця прихильність, яка і спонукала тебе на подібні думки про відновлення відносин, зникне, і ти зустрінеш того, з ким складуться гармонійні відносини.

Припустимо, ти усвідомила, що він - саме той, хто тобі потрібен. Що робити? Для початку треба зрозуміти, що в тебе його дратувало і доходило ваші відносини, позбутися від цього, виправитися, стати краще.

Потім потрібно налагодити контакт з колишнім. Подзвони або напиши йому, дізнайся, як у нього справи, чи все гаразд, є у нього вже хтось. Якщо є і ти розумієш, що він щасливий, то, може, не варто втручатися, і все відбувається саме так, як і повинно бути? Якщо він один, то спробувати можна.

Запропонуй побачитися по-дружньому, поспілкуватися, сходити разом кудись (якщо у вас є улюблене місце - кафе, кінотеатр і т. Д. - То саме туди!). Чи не насідати на нього з пропозицією знову бути разом. Для початку непогано просто показати, що тобі приємно його суспільство і ти хочеш продовжувати з ним спілкуватися. Настрій дружню хвилю, пропонуй спілкуватися далі. Якщо він погодиться, то все добре.

Далі не забуваємо про те, що ти тепер змінилася, а значить, більше не будеш дозволяти собі поводитися з ним погано. Він повинен помітити ці зміни. Ненав`язливо повертай його в приємне минуле - одягни на чергову зустріч то плаття, в якому так подобалася йому, запроси його додому і приготуй його улюблену страву і т. Д.

Згодом ці "знаки" підсвідомо повернуть його в щасливе минуле, але вже без його негативу, адже якщо ти змінилася, а значить, змінилося і ставлення до тебе. Коли відчуєш потрібний момент, можна сказати про те, як же тобі з ним добре, що ти шкодуєш про розрив і хочеш все повернути назад, але вже почати по-новому, якщо він сам до цього моменту не запропонує тобі те ж саме.

Як зрозуміти, що хлопець закоханий?

Важливо з`ясувати, закоханий він у тебе чи ні. Потрібно звертати увагу на те, що і як він говорить тобі, але все ж правду здебільшого видають дії. Ось кілька ознак, за якими можна зрозуміти, як поводиться закоханий хлопець:

  • Він хоче подобатися тобі зовні, тому він завжди охайний, у нього хороша стрижка і він стильно одягнений.
  • закоханийЯкщо він не холоднокровна людина, яка вміє тримати свої емоції під прихованою маскою спокою, то його видадуть його дії. Так, наприклад, зазвичай скромний і тихий чоловік в твоїй присутності почне залучати до себе увагу жестикуляцією, гучним голосом і ін., І навпаки - "душа компанії" раптом стає більш тихим і уважним. Він може червоніти, бліднути, поправляти свою зачіску і одяг, відводити очі убік і т. Д. Все це - ознаки схвильованості.
  • Він буде проявляти різні знаки уваги, намагатися вразити, здивувати, розсмішити тебе, продемонструє свій розум і кмітливість. Йому потрібно, щоб ти звернула на нього увагу і захопилася ім.
  • Він намагається частіше перебувати в твоєму суспільстві, хоче розмовляти з тобою, стосуватися тебе. Запрошує абикуди, погоджується, якщо запрошуєш ти.
  • Йому нецікаві інші дівчата в плані особистих взаємин і йому також неприємно, коли інші хлопці звертають на тебе своє неоднозначне увагу. Він хоче, щоб ти була тільки його і нічия більше.

Також може бути корисною стаття Як закохати в себе.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!