» » » Як красиво подарувати квіти?

Як красиво подарувати квіти?

Як красиво подарувати квіти?

Квіти в якості приємного подарунку ніколи не вийдуть з моди. Традиційно їх дарують дівчатам на побаченнях, в день народження і на восьме березня. Але якщо ви хочете приємно здивувати жінку, даруєте квіти незвичайним чином і без приводу. Далі ми запропонуємо кілька ідей про те, як піднести букет дамі серця так, щоб вона відчула себе особливою, а не просто сприйняла ваші квіти як належне.

Де купити букет?

Красивий букетЯкщо ви романтичний і щедрий чоловік, то напевно станете постійним клієнтом якого-небудь квіткового магазину. Вибирайте великий і має хорошу репутацію магазин, де завжди є широкий вибір свіжих якісних квітів і пакувальних матеріалів, а продавці знавці своєї справи і готові допомогти у створенні ідеального букета.



Якщо ж у вас немає часу на походи в квітковий магазин, ви завжди можете замовити букетик по інтернету. Магазин «Букет Бутік» є одним з кращих в цій галузі: ви знайдете різноманітні композиції з найкрасивіших квітів за привабливими цінами. А для зручності вибору працюють різні фільтри пошуку відповідних кольорів і є розділи, присвячені різним святам.



Наприклад, ви можете оформити такий подарунок як доставка букетів на 14 лютого - найромантичніший день в році, або приготувати такий сюрприз як, доставка красивих квітів на Новий рік для людини, якого дуже хочеться порадувати, але з яким ви не можете бути в цей день разом.

Як незвично і красиво піднести квіти?

Букет червоних троянд на день народження, без сумніву, дуже приємний, але, погодьтеся, вже досить банальний, адже ці квіти - класика жанру, та й сама дата передбачає подібні подарунки. Якщо ви хочете запам`ятатися жінці і показати їй за допомогою свого подарунка її винятковість і неповторність для вас, доведеться постаратися. За допомогою квітів можна домогтися прихильності скривдженої жінки і навіть трохи розтопити серце неприступної, але улюбленої снігової королеви, якщо додати нотку творчості і витонченості в свій подарунок.

  1. ромашкиЗ`ясуйте, які квіти у неї улюблені. Не всі жінки без розуму від троянд, у неї можуть бути зовсім інші уподобання, і якщо ви подаруєте дівчині саме такі квіти, вона обов`язково це оцінить. Піднесіть квіти, які зазвичай дарують рідко. Наприклад, оберемок свіжих і як на підбір прекрасних польових ромашок може порадувати і зачепити серце вашої коханої набагато глибше, ніж горезвісні п`ять червоних троянд.
    Ще один варіант - це квіти нестандартного кольору. Якщо ваша жінка любить троянди, купіть для неї, наприклад, сині або різнокольорові - така незвичайна краса змусить жінку частіше милуватися букетом і, звичайно, згадувати про вас.
  2. корзинкаНе нехтуйте упаковкою і композицією квітів. Одна справа, коли ви просто даруєте кілька одиночних кольорів, і зовсім інша, коли вони загорнуті в вишукану упаковку, перев`язану красивою стрічкою. Ретельність в підготовці букета показує, що ви хотіли не просто подарувати квіти тому, що так прийнято, а вибирали їх з любов`ю. Така увага до букету також свідчить про ваш трепетному ставленні до дівчини, і це не може не бути прекрасним.
  3. букетикКвіти, подаровані без приводу, є більш приємними і запам`ятовуються надовго тому, що це несподівано. Покладіть милий букетик на ліжко в будь-який вихідний день, поки вона спить - нехай прокинеться і порадіє несподіваного презенту. Або, припустимо, протягом дня ви посварилися по телефону, а ввечері обидва повертаєтеся додому в поганому настрої. Забігу по шляху в квітковий, купіть одну-три гербери і подаруйте їх дружині - такий жест не залишиться без уваги, і ви швидко помиріться.
  4. Якщо ви хочете добитися уваги і любові дівчини, станьте винахідливим романтиком і дійте так, щоб викликати у неї очікувальну інтерес.
    Наприклад, можна вчинити так: кожен день будете приносити їй по одному новому квітки разом з маленькою витонченою листівкою. Нехай кожен день це буде новий квітка: понеділок - троянда, вівторок - хризантема, середа - гербера, четвер - тюльпан і т. Д. На листівці черкніте пару романтичних рядків, що пов`язують красу квітки і дівчата, яка вам подобається, не скупіться на витончені компліменти . І якщо ви дійсно подобаєтеся їй, незабаром вона відповість вам взаємністю. Коли дівчина погодиться на побачення, для оригінальності можна піднести їй букет з усіх кольорів, що ви дарували раніше.

Які б квіти ви не дарували, головний компонент вашого подарунка - це любов до тієї, кому ви їх підносите. Посмішка і сяючі щастям очі розкажуть вашій жінці про те, наскільки вона дорога для вас, а квіти будуть нагадувати про це ще кілька днів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!