» » » Для чого люди люблять?

Для чого люди люблять?

Для чого люди люблять?

Як тривожно самотність і наскільки приємна затишна сімейна ідилія. Як складно розлучатися з дорогим для тебе людиною, до якої ти відчуваєш сильні почуття. Що може бути краще взаємного звучання в унісон двох люблячих сердець? Напевно, кожен з нас в глибині душі знає, для чого люди люблять один одного. Однак в обговоренні сенсу Любові навіть між досить близькими людьми, таке питання звучить дещо награно, наївно або навіть смішно.

Ми часто не замислюємося над прихованими мотивами наших почуттів. Наша культура і сучасні ритми, які панують в соціумі, не надто вітають самопізнання. Проходять багато місяців, і навіть роки самоаналізу, перш ніж закохана людина зможе відповісти собі чесно і об`єктивно, для чого потрібен коханий чоловік, чи любить він по-справжньому. Спробуємо розібратися в природі любовних відносин.

Погодьтеся, досить важко заглянути всередину себе і неупереджено побачити мету, заради якої ми заглядаємо в очі коханої людини. Бути може, ми шукаємо самих себе в цих очах? І добре, якщо ми себе там знаходимо!

Загляньте спочатку в своє серце

Парадоксально, але деякі з нас, все життя йдуть романтичним настрою лише завдяки тим цінностям, які були успадковані нами від батьків. До того ж, це неусвідомлене прагнення до романтичних переживань може приховувати під собою егоїстичним бажання бути або здаватися за потрібне. Тобто, людина замість того, щоб давати своєму коханому турботу і тепло, вимагає підвищеної уваги до себе. В результаті таких незрілих відносин, виникають неприємні види і типи емоцій, які здатні на корені погубити будь-які паростки Любові. Хіба ревнощі, агресія, запальність і неврівноваженість характеру може сприяти гармонійним стосункам ?!



У загальному сенсі, люди зустрічаються з одним єдиною людиною для того, щоб вгамувати душевний голод. Коли гостра, активна частина любовних відносин проходить, (а триває вона, на думку психологів, від декількох тижнів до декількох років), починається фаза глибшої і сильною прихильністю до обранця. На основі цих та багатьох інших параметрів, виникає душевна прихильність, справжнє взаєморозуміння і повага.

Велике рівновагу почав

Часто, люблячі люди потребують тих психологічних якостях, якими володіє їх партнер. Наприклад, невпевнена в собі дівчина буде прагнути відшукати такого хлопця, на якого цілком і повністю можна покластися в будь-який, навіть самої важкої ситуації.

У той же час, центром тяжіння для різкого молодої людини буде тендітна і ніжна дівчина. Як часто в повсякденному житті, ми не помічаємо універсальний, непорушний принцип філософії: протилежності притягуються для того, щоб компенсувати один одного. В результаті цієї гармонії двох начал, як правило, виникає третя, новий початок - дитина.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!