» » Як позбутися від другого підборіддя?

Як позбутися від другого підборіддя?

Як позбутися від другого підборіддя?
Як позбутися від другого підборіддя?

Друге підборіддя - справжній головний біль для багатьох жінок. Зазвичай таке неприємне явище виникає у людей, які страждають надмірною вагою. Однак трапляються випадки, коли струнку дівчину, при всіх її вражаючих зовнішніх даних, природа "нагородила" другим підборіддям. Щоб назавжди позбутися від подвійного підборіддя, можна звернутися за допомогою до професіоналів або регулярно виконувати спеціальні вправи.

Основні методи боротьби з подвійним підборіддям

Від жирового прошарку в області підборіддя можна позбутися незалежно від того, чи є друге підборіддя наслідком надмірно ваги або генетичною особливістю. Серед найбільш швидких і ефективних способів усунення другого підборіддя можна не виділити спеціальні процедури, до яких можна віднести підборіддяпластичний масаж обличчя, озонотерапію, ліподеструкцію, лазерну ліпосакцію, платізмопластіку і RF-ліпосакцію. Всі перераховані вище процедури проводяться в спеціалізованих медичних установах і часто стоять далеко не дешево. Однак спеціальні масажі і вправи, що допомагають позбутися від другого підборіддя, цілком можна виконувати і в домашніх умовах. Крім того існує велика кількість різних масок і народних засобів, що допомагають позбутися неприємного явища.

Як позбутися від другого підборіддя: вправи

поплескування

Поплескування тильною стороною кисті руки з щільно притиснутими один до одного пальцями - одне з найбільш ефективних вправ. Рухи повинні бути досить швидкими, так як після закінчення деякого часу ви повинні відчути легке оніміння підборіддя.

Виконувати дану вправу рекомендується стільки, скільки зможете, але не менше однієї-двох хвилин. Дану процедуру можна виконувати в будь-який час і в будь-якому місці, але найефективніше робити вправу після водних процедур і нанесення денного підборіддяабо вечірнього крему.

Ходіння з книгою на голові

Для виконання наступної вправи необхідно взяти досить важку книгу і, поклавши її на голову, просто походити по кімнаті. При цьому спину слід тримати прямо, а голову трохи підняти, щоб підборіддя дивився трохи вгору.



Подібна вправа допомагає не тільки позбутися від другого підборіддя, але і сформувати правильну поставу і ходу. Виконувати його рекомендується щодня, по п`ять-сім хвилин.

Вправа "жираф"

Для виконання цієї вправи слід встати рівно, покласти пальці рук на плечі і тягнути підборіддя вгору. При цьому, витягаючи шию, пальцями необхідно з силою тиснути на плечі. Перед початком вправи слід зробити вдих, після чого в положенні з витягнутою шиєю потрібно затриматися приблизно на десять секунд. На видиху голову можна опустити вниз і трохи розслабитися. Така вправа рекомендується повторювати по три-п`ять разів щодня.



Про інших вправах читайте в нашій статті Як прибрати друге підборіддя.

Маски проти другого підборіддя

Найефективнішим способом позбутися від другого підборіддя є регулярне виконання спеціальних вправ. Проте, застосування масок, що сприяють усуненню м`яких жирових тканин в області підборіддя, може стати відмінним доповненням до комплексу відповідних процедур.

дріжджова маска

Щоб приготувати ефективну маску проти другого підборіддя, необхідно одну столову ложку звичайних дріжджів для випічки розвести в невеликій кількості води. Для зручності дріжджі можна попередньо розкришити. Якщо шкіра шиї пересушена, замість води можна використовувати молоко. Отримана суміш повинна перетворитися в пастоподібну масу без грудок. Засіб необхідно помістити в ємність, накрити кришкою і поставити в тепле місце, укутавши посуд рушником, на 25-30 хвилин. Дріжджі за цей час повинні піднятися, після чого маску необхідно буде нанести товстим шаром на проблемну зону особи і зафіксувати зверху за допомогою марлевої пов`язки. Коли засіб повністю затвердіє, його можна буде змити теплою водою кімнатної температури.

Маска з картопляного пюре

Для приготування маски, що допомагає позбутися від другого підборіддя, необхідно відварити кілька середніх картоплин і зробити з них густе пюре на воді. якщо шкіра підборіддяшиї суха, картопляне пюре можна приготувати на молоці. Коли страва буде готове, потрібно буде в дві столові ложки картопляної маси додати одну чайну ложку солі і ретельно перемішати. Готове засіб необхідно товстим шаром нанести на область підборіддя, зверху накрити марлевою пов`язкою і залишити приблизно на 30-40 хвилин. Після закінчення цього часу маску слід змити водою кімнатної температури.

Багато для додаткового підтягує ефекту додають в пюре одну чайну ложку меду.

Маска на основі яблучного оцту

Щоб приготувати ще одну ефективну маску проти другого підборіддя, в одній склянці холодної води необхідно розвести одну чайну ложку оцту. Також замість оцту в стакан можна додати одну столову ложку лимонного соку. Туди ж необхідно насипати одну столову ложку звичайної солі без гірки. В отриманому засобі слід просочити рушник, згорнути з нього тугий джгут, яким потім необхідно буде поплескувати по підборіддю. Тривалість даної процедури безпосередньо залежить від вашого бажання і терпіння. Якщо рушник почне висихати, його слід повторно змочити в розчині з оцту і солі. Коли завершите вправу, обполосніть шию водою кімнатної температури.

Про те, як можна позбутися не тільки від другого підборіддя, але і від пухких щічок, докладно розповідається в нашій статті Як схуднути в обличчі?.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!