» » » Як кинути пити назавжди?

Як кинути пити назавжди?

Як кинути пити назавжди?

Алкоголізмом страждають багато людей, але більшість з них не визнають свою хворобу. В результаті ситуація тільки погіршується, і впоратися з нею стає все важче. Але якщо зізнатися у своїй хворобі, можна буде поставити собі непросту мету: кинути пити назавжди. Способів досягти цієї мети багато, який підійде вам, залежить від бажання попрощатися з алкоголем і особливостей організму.

Як можна кинути пити назавжди?

У боротьбі з алкоголізмом дуже важлива мотивація. Для початку потрібно сісти і подумати над тим, що принесе вам відмова від алкоголю. Напевно це спокій і мир в домі, а також любов і повагу близьких людей. Адже вони давно просили вас кинути пити. Можливо, ви навіть втратили сім`ю через свою згубну звичку. Поміркуйте над втраченими можливостями, адже деякі з них ще можна повернути, якщо кинути пити. Запишіть ваші цілі на папері і намагайтеся втілити їх в життя.

настої трав

Кинути пити можна, регулярно вживаючи настої трав. Нехай не відразу, але поступово ви відмовитеся від алкоголю. У боротьбі із згубною звичкою можна використовувати такі трави:

  • чебрець;
  • чебрець;
  • копитних;
  • полин;
  • м`ята.

Беручи відвар, потрібно бути обережним, оскільки деякі з трав отруйні, наприклад, полин і копитних. З цієї причини дозування трав в відварі рекомендується обговорити з лікарем. Також слід пам`ятати, що на дані трави може початися алергія.

кодування



У пошуках методу позбавлення від алкогольної залежності можна розглянути кодування. За допомогою гіпнозу людина перестає пити, але для цього буде потрібно пройти кілька сеансів. Звичайно, даний метод вимагає певних фінансових вкладень, але завдяки йому багато людей кинули пити. Важливо пам`ятати, що даний метод діє не на всіх, деякі люди не витримують, зриваються і починають пити знову.

спеціалізовані клініки

Щоб кинути пити назавжди, можна звернутися в спеціалізовані клініки, в яких лікарі проведуть огляд і розпишуть для вас систему лікування. Даний варіант дуже дорогий, тому вдатися до нього можуть далеко не всі, але це того варто. Адже людині вдається повністю очиститися від токсинів, а психологи допоможуть повернутися до нормального життя. На процес одужання піде досить багато часу, тому потрібно приготуватися до того, що в клініці ви проведете кілька місяців.

Більше способів, які допоможуть вам кинути пити, можна знайти тут.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!