» » » Як легко кинути курити?

Як легко кинути курити?

Як легко кинути курити?

Шкідливі звички, як правило, шкідливі не тільки нашому здоров`ю, а й здоров`ю оточуючих нас людей. Про це мало хто замислюється, однак, саме цей фактор зможе допомогти відмовитися від, наприклад, куріння. Наша сьогоднішня стаття буде присвячена опису способів, які допоможуть кинути палити. Як то кажуть: "Курити - здоров`ю шкодити!". Що можна зробити для того, щоб зав`язати з цією набридливої звичкою раз і назавжди. Давайте розберемося, як легко кинути палити.

немедикаментозний метод

Недовго розводячись перейдемо безпосередньо до самих способів. А перед цим відзначимо, що існує два види способів відмови від куріння. Медикаментозні і без втручання препаратів в роботу організму. Почнемо з тих, які не передбачають прийом різних ліків і нікотин-замінників.

  • Різкий відмова від куріння. Що це означає? Людина вирішує відмовитися від паління відразу ж. Викуривши останню сигарету, він обіцяє собі більше не курити. Цей спосіб підійде для людей, по-справжньому вольових і стійких. У багатьох виникає питання: "Кинув палити, як очистити легені?" Як собі допомогти в даному випадку? Перш за все повідомте про це рішення значущим для вас людям. Це можуть бути ваші родичі, друзі і так далі. Людина слова повинен тримати свої обіцянки. Позбавтеся від всіх запасів сигарет будинку і на роботі. Викиньте все попільнички та запальнички, що зберігаються в будинку. Основна проблема даного способу відмови від сигарет - це несподіване появи великої кількості вільного часу. По початку здається, що себе нічим зайняти. Потрібно вміти розподіляти свій час і намагатися використовувати його з ладу.
  • Заняття спортом - це легкий спосіб, як кинути курити. Ось, що рятує багатьох курців від їх згубної звички. Почніть бігати. Даний вид фізичного навантаження швидко покаже вам, наскільки сильно вплив сигарет на організм людини. Не варто давати надто велике навантаження відразу. Необхідно поступово збільшувати кількість кілометрів, які ви пробігли.
  • Заняття новим видом діяльності і знайомство з людьми, які не курять - ось ще один спосіб, який допоможе вам відмовитися від куріння. Подумайте про те, чим ви завжди хотіли спробувати зайнятися. Знайдіть час і можливість присвятити себе цій справі.
  • У критичних ситуаціях і в той момент, коли стрес організму досягає високого рівня, будь-якого курця, навіть зав`язав, тягне до сигарети. В даному випадку допоможуть будь-які "замінники ротової діяльності". Скажімо, льодяники або сухарики допоможуть вам уникнути викурювання черговий сигарети і повернення до цієї звички.

медикаментозний метод



Цей спосіб відмінно підійде тим, хто хоче дізнатися, як кинути курити легким способом. Відповідь на це питання стосується прийомів, які передбачають використання медикаментів. Дані способи допоможуть кинути палити тим, чий стаж курця дуже великий. Для того, щоб зрозуміти, які саме ліки необхідно використовувати, потрібно звернутися в наркологічний диспансер, де лікар порадить спосіб позбавлення від куріння саме для вас.



Поговоримо тепер про поступові способи відмови від нікотинової залежності:

  • Відмовтеся від сильних затягувань під час куріння. Ви істотно зменшите то негативний вплив, який чинять сигарети на ваш організм.
  • Чи не викурюйте більше однієї третини сигарети. Справа в тому, що концентрація шкідливих речовин осідає ближче до фільтру. Відповідно краще не докурювати сигарету, ніж докурювати її повністю.
  • Перейдіть на сигарети з мінімальним вмістом нікотину і смоли.
  • Поступово знижуйте кількість викурених сигарет в день. Ось, як легко кинути курити безкоштовно. Ставте собі план на кожен день. Ви можете викурити менше сигарет, але ні в якому разі не більше.
  • Курите тільки в тому випадку, якщо дуже сильно хочете курити. Зазвичай багато сигарети куряться від нудьги, для заповнення часу і за звичкою.
  • Ні в якому разі не паліть під час серйозних фізичних навантажень. Це сильно підриває ваше серце і весь організм в цілому. Намагайтеся не курити і після навантажень якомога довше.

Ви також можете подивитися в інтернеті величезна кількість роликів, присвячених тому, як легко кинути палити, відео часто знімають ті, хто вже пройшов цей нелегкий шлях.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!