» » » Книга «як кинути палити?»

Книга «як кинути палити?»

Книга «Як кинути курити?»

Тим, хто надумав позбутися тютюнової залежності, варто почитати спеціальні книги на цю тему. Що може допомогти зав`язати з такою жахливою звичкою, якщо не грамотно написана книга? Спосіб кинути палити, описаний в ній, може бути як дуже простим, так і складним. І книг цих існує безліч. Щоб не загубитися у всьому цьому літературному різноманітті, ми вирішили дати вам коротку характеристику кількох книг.

М. Стоппард «Кинемо палити»

Тут ви знайдете рекомендації для тих, хто вирішив зав`язати з цією згубною звичкою, але ще не знає, як саме приступити до здійснення цього. У посібнику сказано, як творчо підходити до всіх порад і рекомендацій. У книзі подано один мудру пораду - перш ніж кидати курити, потрібно визначитися, чи під силу вам впоратися з цим завданням. Можна заздалегідь провести тренування волі і вміння боротися з емоційним стресом. Цю книгу ви можете скачати тут.

«Кинути палити раз і назавжди»



Ще одна хороша книга. Як кинути курити за допомогою неї? Читайте дуже уважно і виконуйте всі рекомендації. Використовуючи поради з цього посібника, ви нейтралізуєте напади нікотинового голоду. Тут автор розвіює найпопулярніші міфи курців, і, крім того, пояснює суть різних методик боротьби з курінням, з огляду на ступінь залежності. Завантажити цей посібник можна за цим посиланням.

«Як відмовитися від куріння»

Автор цієї книги розповідає, що вже десять років він займається тим, що веде заняття щодо позбавлення людей від шкідливих звичок. Його курси закінчили кілька десятків тисяч слухачів. І після того як курси були пройдені, жоден із слухачів не сказав, що ці заняття не допомогли йому. Знайти і завантажити цю книгу можна тут. Книга - як легко кинути палити - це спосіб для тих, у кого є воля, позиція і мужність, щоб, нарешті, розлучитися з цією шкідливою звичкою.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!