» » » Як лікувати всі хвороби?

Як лікувати всі хвороби?

Як лікувати всі хвороби?

На сьогоднішній день кожної людини цікавить питання про те, як лікувати всі хвороби. Але перед тим як щось лікувати, необхідно виявити, що саме вимагає лікарського втручання. Для цього варто пройти ряд тестів, здати аналізи і провести обстеження. І тільки після того як лікар зможе поставити точний діагноз, варто задуматися про лікування. А вже до яких методів вдатися - до народних засобів або традиційній медицині, вирішувати тільки вам. Але про все по порядку.

аналізи

З чого ж почати, перед тим як лікувати всі хвороби? Для початку необхідно здати загальний розгорнутий аналіз крові, можна в поліклініці в вашому місті. Кров береться з пальця і вени, проводиться детальний аналіз, який дозволить з`ясувати, чи є у вашій крові віруси, бактерії захворювань. За аналізом вашої крові лікар зможе сказати, як йдуть справи з такими необхідними для нормального самопочуття елементами, як білки і вуглеводи, а також жири і залізо. Необхідним є уточнення кількості червоних тілець у крові - гемоглобіну. Також потрібно здати аналіз сечі і калу. Таким чином, у лікарів буде можливість визначити, чи в порядку ваші нирки, кишечник, шлунок, в нормі рівень різних речовин, що знаходяться у вашому організмі.

обстеження



Для проходження повного і ретельного обстеження необхідно відвідати поліклініку, пройти всіх лікарів. Це і хірург, і терапевт, і отоларинголог (ЛОР), і психіатр. Проходження останнього необхідно з тієї простої причини, що багато захворювань можуть розвинутися від нервів, починаючи серцевими нападами і закінчуючи легкої алергією. Також варто звернутися до гінеколога або уролога. Обстеження проводиться за допомогою ультразвукової діагностики (УЗД), рентгена, огляду без апаратури і кардіограми. При виявленні перебоїв з серцево-судинною системою також потрібно виміряти артеріальний тиск.

Нирки, печінка, сечовий міхур і шлунок оглядаються на ультразвукової діагностики. Також необхідно зробити УЗД щитовидної залози. Для обстеження кісткової системи потрібно пройти рентгенолога. Після зовнішнього огляду стоматолога вам також може знадобитися рентген, щоб виявити проблеми, пов`язані з зубами. При виявленні підозрілих ущільнень гінекологом, маммологом або урологом потрібно пройти біопсію. Такі обстеження проводяться, щоб виявити рак або доброякісну пухлину, все онкологічні захворювання.

Лікування: традиційна медицина



Інформація про те, що інтенсивна терапія у вигляді серйозних препаратів і антибіотиків лікує всі хвороби, є практично міфом. Деякі препарати, наприклад, банальні антибіотики порушують флору кишечника, можуть піднімати тиск і проявляти інші побічні ефекти. Але крім всіх недоліків, традиційні методи лікування вважаються найбільш дієвими. Таблетки і уколи, вітаміни внутрішньовенно і внутрішньом`язово рятують багатьох людей від захворювань крові і внутрішніх органів. Хірургічні втручання здатні позбавити людину від найстрашніших недуг, пухлин, апендицитів, зсувів кісток і переломів.

Нетрадиційна медицина

Багато людей, коли їм ставлять діагнози, наприклад, рак, звертаються за допомогою до народних засобів. Відвари і суміші трав, з яких винаходять «чудодійні» пігулки, можуть допомогти в 40% випадків. Метод, який, на думку багатьох, може вилікувати від усіх хвороб, - це правильне харчування або сироїдіння. Справа в тому, що стабілізувати цукор в крові, позбутися від гіпертонії, зниженого тиску допомагає правильна їжа. Чи не вживаючи в їжу солоних і гострих продуктів, можна позбутися від солі в нирках, легенях захворювань кишечника, печінки і серця.

Краще поєднати два методи під час того, як лікувати всі хвороби: народний і традиційний. Не варто старатися з голодуванням або навпаки, з надмірним вживанням будь-якого продукту. Можна займатися йогою для заспокоєння нервової системи, при цьому вживати препарати, прописані лікарем.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!